Gratis e-books: ‘De jongen in de gestreepte pyjama’ en ‘Het huis waar jij van hield’

Apple geeft vandaag 'De jongen in de gestreepte pyjama' van John Boyne gratis weg tijdens de actie 12 Dagen Cadeaus. Dit e-book is te downloaden via de iBookstore. Bol.com geeft ook een boek weg: 'Het huis waar jij van hield' van schrijfster Tatiana Rosnay is gratis te downloaden bij aankoop van een boek, wegens 1 miljoen verkochte ebooks. .

Cadeau dag 4: De jongen in de gestreepte pyjama (e-book)Apple sinds de kerst elke dag een cadeautje weg in het kader van ’12 Dagen Cadeaus’. Vandaag is er voor het eerst een cadeau, dat geschikt is voor de iPad. Het boek ‘De jongen in de gestreepte pyjama’ van auteur John Boyne is gratis te krijgen. Dit naar het Nederlands vertaalde boek van 208 pagina’s speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Het boek vormde de basis van een gelijknamige film, die begin 2009 in de Nederlandse bioscoop draaide. Als je de iBooks-app op je iPad installeert kun je in de bijbehorende winkel het boek gratis downloaden. Voor Belgische gebruikers heeft Apple een (helaas Franstalig) boek: ‘Magicien – l’Apprenti’ van Reymond E. Feist. De aanbieding geldt alleen vandaag; na middernacht is er weer een ander iTunes-item gratis. Het kan gaan om een app, een muzieknummer, album of een ebook.

Om dagelijks op de hoogte te blijven van het ’12 Dagen Cadeau’ kun je de gratis app installeren. Deze geeft een push notificatie zodra er een nieuw cadeau klaarstaat, maar je kunt natuurlijk ook elke dag even de app opstarten. Overigens geeft Bol.com ook een gratis boek weg: omdat er 1 miljoen digitale boeken zijn verkocht, krijg je het boek ‘Het huis waar jij van hield‘ van de schrijfster Tatiana de Rosnay, tijdelijk gratis bij een aankoop. Dit boek is te lezen via de (gratis) Boekenbol-app voor de iPad.

boekenbolDownloaden: iTunes – 12 Dagen Cadeaus (gratis)
Downloaden: iBooks (gratis)
Cadeau van vandaag: John Boyne — De jongen in de gestreepte pyjama (e-book) (alleen vandaag gratis)
Ook genoemd: Boekenbol (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2011, 14:50
Categorie Boeken
Onderwerpen ebook, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.