My Football Pro HD voetbal-app binnenkort op de iPad

My Football Pro HD komt binnenkort op de iPad. Met deze app kun je de iPad als tweede scherm gebruiken tijdens het kijken van een voetbalwedstrijd. De app toont live-standen, statistieken, informatie over voetbalwedstrijden en een schema van geplande wedstrijden, opstellingen, gele kaarten, etc.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

my-football-ipadKoen Pijnenburg, de Nederlandse ontwikkelaar van de My Football Pro-app, heeft tijdens de kerstdagen lekker doorgewerkt. Hij heeft zojuist bij Apple de iPad-versie van de app My Football Pro ingediend. Met deze app kun je de iPad als ‘tweede scherm’ gebruiken, terwijl je op de bank naar een voetbalwedstrijd kijkt. De app levert statistieken, live-standen, informatie over wedstrijden en nieuws rond voetbalwedstrijden.

De App Store is de afgelopen gesloten geweest voor ontwikkelaars. Pas vanaf de 29e (vandaag dus) kunnen ontwikkelaars weer toegang krijgen tot het backofficesysteem iTunes Connect, waar ze nieuwe apps en updates kunnen aanleveren. Koen heeft dat met zijn app My Football Pro HD gedaan en we kunnen de app dan ook over een paar dagen (als Apple goedkeuring geeft) in de App Store aantreffen. De iPhone-versie is natuurlijk wel gewoon te installeren.

my-football-pro-hd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2011, 16:31
Categorieën Nederlandse apps, Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.