Google brengt snelle YouTube Capture video-app voor iPhone uit

YouTube Capture is een YouTube-app waarmee je snel een video kunt maken en uploaden.

iphone-capture-iphone
Google heeft de app YouTube Capture uitgebracht, waarmee je makkelijker video’s kunt opnemen en uploaden. De app is bedoeld om snel filmpjes te kunnen maken, kleine bewerkingen te doen en een muziekje toe te voegen. Je kunt kleuren corrigeren, het beeld stabiliseren en formaat veranderen. Vervolgens deel je de video op YouTube, Google+, Facebook en Twitter.

youtubecaptureBij het opstarten van YouTube Capture kun je meteen beginnen met het maken van een nieuwe video. Je kunt ook video’s laden uit je camerarol, bewerkingen doen en je bent klaar. Zodra je stopt met filmen gaat de app al automatisch de video uploaden.

Handig is dat YouTube Create ook waarschuwt wanneer je probeert om een video in portretweergave te schieten. Dat gebeurt nogal eens bij beginnende smartphonebezitters, maar filmpjes zien er natuurlijk mooier uit (zonder zwarte balken) als je ze in landschapsweergave filmt. Met de app wil Google wellicht een soort ‘Instagram voor video’ aanbieden en een antwoord hebben op apps zoals Viddy.

Downloaden: YouTube Capture (gratis, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2012, 22:49
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen youtube, youtube capture

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.