Walking Dead aflevering 1 tijdelijk gratis voor iPhone en iPad

Het geprezen iPhone-avonturenspel Walking Dead aflevering 1 van Telltale Games is tijdelijk gratis verkrijgbaar.

Walking DeadAls de prijzen waar iOS-avonturenspel Walking Dead mee wordt beladen niet genoeg zijn om je over te halen hem uit de App Store te plukken, dan hebben we nu nog een reden voor je: de eerste aflevering van de game is tijdelijk gratis in de App Store te downloaden. Hierdoor kun je de eerste paar uur van het spel kosteloos proberen, waarna je kunt besluiten of je geld wil uitgeven voor de latere afleveringen. In Walking Dead speel je Lee Everett, een overlevende tijdens de zombie-apocalypse die een meisje koste wat kost wil beschermen.

Tijdens het spel maak je meerdere lastige keuzes, die de verdere voortgang van het verhaal vormen. Hierdoor kan jouw avontuur fundamenteel anders in elkaar steken dan die van een vriend die ook speelde. Zo moet je kiezen wie je redt tijdens gevaarlijke situaties en wiens vertrouwen je wint, zodat ze je te hulp kunnen schieten tijdens crisismomenten.

Walking Dead sleepte tijdens de Spike Video Game Awards, een spectaculaire awardshow in de Verenigde Staten, de prijs ‘spel van het jaar‘ in de wacht. Een bijzondere prijs, al helemaal als je bedenkt dat Walking Dead een downloadtitel is die niet om geweld draait.

Downloaden: Walking Dead (gratis, normaal €4,49, met in-app aankopen, universeel, iOS 4.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2012, 11:02
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.