Goldee voor iPhone brengt dynamische lichtscenes naar Philips Hue-lamp

Goldee is een nieuwe iPhone app voor Philips Hue-lampen. Met Goldee stel je dynamische scenes in die steeds variëren, net als in de natuur.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

goldee for hueWe hebben al de nodige Philips Hue-apps van derden voorbij zien komen. Bijna allemaal zorgen ze voor makkelijker bediening van je lampen of grappige lichteffecten. Maar waar de Hue-gebruikende menigte veel meer op zit te wachten zijn apps met bruikbare lichtscenes. Die gaat Goldee vanaf nu leveren met de nieuwe iPhone-app Goldee for Hue. Het bijzondere aan de lichtscenes die Goldee levert, is dat ze dynamisch zijn. In de natuur is het licht ook niet constant hetzelfde en dus zie je bij deze app steeds een wisselend kleurenpalet, zonder dat het een flikkerende kermis wordt. De makers schakelden professionele lichtartiesten (ja, ook die bestaan!) in om harmonische lichtscenest te ontwerpen voor verschillende situaties en stemmingen.

Je kunt bijvoorbeeld wakker worden met een Sunrise Alarm, waarbij het kunstmatige zonlicht steeds feller wordt. Of je valt met een flinke portie keuzestress in slaap omdat je niet kunt kiezen tussen Night in Paris of Dynamic Night Sky.

goldee kamersSimpel is het uitgangspunt van deze app, maar daarmee zijn ze niet de eerste. Bijna alle Hue-apps van derden beloven dat de bediening supereenvoudig is. Standaard zijn er 10 dynamische lichtscenes aanwezig in Goldee, geïnspireerd door de natuur. Binnenkort komt er nog veel meer bij. De makers beloven dat er een Lighting Library met honderden scenes aan de app zal worden toegevoegd. Kost zeker nogal wat? Nou nee, de app is gratis. Je moet alleen voor €89,95 de lichtstrips of de Bloom in huis halen. Het absoluut noodzakelijke startpakket kost je ook nog eens €200.

Andere apps voor Philips Hue:

Downloaden: Goldee (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2013, 22:56
Categorie Lifestyle
Onderwerpen goldee, philips hue

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.