Garf nu ook in App Store te vinden

Het spel Garf, die vroeger ook al in Installer te vinden was, is er nu dan ook in de App Store. Het kost nu wel iets, maar dat is het meer dan waard.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Level 2Het spel Garf, die de meesten nog wel van Installer kennen, is nu ook in de App Store te vinden. Hij is dan wel niet meer gratis, maar hij is het geld meer dan waard. Voor de mensen die Garf niet kennen: in Garf is het de bedoeling dat je de ‘computer’ nadoet. Er zijn een aantal vlakken waarvan er eerst maar één wordt verlicht. Deze moet jij aantikken. Wanneer je dit goed doet, verlicht de computer er twee en ook dit moet jij nadoen, enzovoort. Bij het behalen van een reeks van 20 zetten, kun je door naar het volgende level, waar het natuurlijk weer moeilijker wordt.

Garf ziet er erg goed, ondanks de lage prijs van €1,59 of $1,99. Het is jammer dat er maar drie levels zijn en dat High Scores niet online te plaatsen zijn. Misschien dat we via updates meer levels tot onze beschikking krijgen, maar al is dat niet het geval, dan is dit nog een topspel.
In de Amerikaanse App Store krijgt dit spel een gemiddelde beoordeling van 3,5 sterren. In de Nederlandse App Store zijn er nog geen recensies geplaatst.

Installeren: Garf (€1,59/$1,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 22:01
Categorie Games
Onderwerpen app store, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.