Flying Rider: Line Rider-kloon, kwam en ging

Flying Rider, een kloon van Line Rider, is sinds kort gratis in de App Store te vinden. De bedoeling is om door middel van allemaal lijnen een baan te tekenen en hier vervolgens overheen te glijden.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Flying RiderLine Rider, het bekende ‘teken een baan en glijden maar’-spelletje, was even kort in de App Store te vinden. Niet het origineel maar een kloon ervan, onder de naam Flying Rider. Ontwikkelaar Flying Tom wilde deze applicatie eerst voor $3 aanbieden, maar omdat de makers van Line Rider de rechten hebben, mocht hij hier geen geld voor vragen. Dus ja, dan maar gratis aanbieden, dacht Flying Tom.

inXile Entertainment vond dit blijkbaar niet goed genoeg en heeft Flying Tom gedwongen de applicatie uit de App Store te halen. Dit is dan ook gebeurd en Flying Rider is niet langer meer in de App Store te vinden.

In Flying Rider is, of was, het de bedoeling dat je een baan tekent, door middel van allemaal lijnen die je kunt trekken. Vervolgens zal het sleetje hier overheen glijden. Na goed oefenen kun je allerlei salto’s en dergelijke maken.

Leuk aan deze applicatie was dat er ook weer ‘iPhone-effecten’ aan toegevoegd waren. Zo kon je de iPhone bijvoorbeeld even een bepaalde kant op slaan terwijl de slee aan het zweven was, zodat hij bijvoorbeeld een salto naar achteren maakte, of zodat hij juist genoeg draaide om goed op de baan terecht te komen.

Flying Rider is dus niet meer te downloaden, wel heeft iMario er op het forum een korte review van gemaakt.

Met dank aan Unknow en iMario!

Via: Flying Tom

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 21:33
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.