Flipboard voor iOS krijgt ondersteuning voor Instagram-video’s

De Flipboard-app voor iPhone en iPad heeft een update gekregen. Daarin vind je ondersteuning voor Instagram-video's en delen van magazines via Twitter en Facebook.

Flipboard iconFlipboard heeft een update gekregen met op het eerste gezicht maar één nieuwe functie: het delen van zelfgemaakte magazines via Twitter en Facebook. Maar wie beter kijkt, ontdekt nog een tweede vernieuwing: voor het eerst worden Instagram-video’s ondersteund. Instagram kondigde een week geleden de nieuwe videofunctie aan, waarmee je video’s van 15 seconden kunt maken en voorzien van een sfeervol filter voordat je ze het internet op slingert. In Flipboard kun je deze video’s voortaan openen en bekijken, zonder de app te verlaten. In Flipboard zijn ook de nodige bugfixes en kleine verbeteringen doorgevoerd.

Flipboard herinnert gebruikers er in de update-omschrijving nog even aan dat je vóór 1 juli je feeds en mappen moet opslaan, omdat Google Reader er daarna mee stopt.

Flipboard 2.0Op iPhoneclub hebben we een uitgebreide handleiding geschreven voor het exporteren van je Google Reader-nieuwsfeeds en stellen we ook 10 alternatieve RSS-apps en -diensten voor. In Flipboard hoef je maar eenmalig bij Google Reader in te loggen om je feeds en mappen te bewaren voor toekomstig gebruik. Wie slim is stapt echter over naar een alternatieve RSS-dienst, zodat je ook vanuit andere RSS-apps je feeds kunt blijven gebruiken.

Downloaden: Flipboard (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2013, 13:31
Categorie Nieuws
Onderwerpen flipboard, instagram, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.