‘Facebook Messenger voor iPad wordt dinsdag onthuld’

Facebook doet dinsdag waarschijnlijk een iPad-versie van Facebook Messenger uit de doeken.

Facebook MessengerFacebook doet op dinsdag 15 januari een iPad-versie van de app Facebook Messenger uit de doeken. Dit beweert TechCrunch op basis van niet nader genoemde bronnen. De app zal nagenoeg gelijk zijn aan de iPhone-applicatie, waarmee je berichten kunt uitwisselen met andere Facebook-gebruikers. Ook de onlangs toegevoegde internetbelfunctie van de iPhone-versie zal op de iPad tot je beschikking zijn.

Het is natuurlijk al langer mogelijk om met de gewone Facebook-app berichten uit te wisselen met andere Facebook-gebruikers. Messenger specialiseert zich echter tot privéberichten en doet dit op een manier die erg doet denken aan bijvoorbeeld WhatsApp. Hierdoor voelen Facebook-berichten meer aan als bijvoorbeeld een sms-bericht of iMessage.

De app zou volgens de bron dinsdag worden onthuld, maar hij zou ook al klaarstaan om op diezelfde dag wellicht in de App Store te verschijnen. Geruchten wijzen er ook op dat Facebook een hoop andere producten zal presenteren, waaronder een eigen smartphone. Hiermee zou Facebook wel eens de directe concurrentie kunnen aangaan met de iPhone.

Downloaden: Facebook Messenger (gratis, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2013, 9:46
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.