Facebook Messenger verstuurt foto’s en smileys makkelijker

Facebook Messenger voor iPhone laat je voortaan kiezen uit fotoalbums en toont nieuwe stickers in de winkel in een overzicht.

Facebook Messenger emoticons iPhoneDe los verkrijgbare app Facebook Messenger heeft een update gekregen, die het makkelijker maakt om foto’s en emoticons te sturen. In plaats van je volledige fotoalbum op de iPhone te raadplegen om tijden lang doorheen te scrollen voordat je die ene foto vindt, kan je nu ook kiezen uit een fotoalbum op je iPhone. Zoals natuurlijk die ene met Instagram-foto’s die eigenaar Facebook zelf even benadrukt in de App Store-omschrijving. Je hoeft bij het foto’s selecteren maar op de bovenbalk te drukken om een album uit te kiezen.

Het invoeren van foto’s en emoticons – of emoji’s, of smileys – doe je met een druk op de paperclip-knop naast de tekstbalk. Daar kan je aan het einde natuurlijk ook de smileyknop indrukken om toegang te krijgen tot de enorme hoeveelheid stickers die Facebook Messenger inmiddels biedt. In het laatste tabblad met het winkelmandje zie je uitgelichte en alle stickers op rij gezet. In het tabblad Je stickers bepaal je de volgorde van de stickertabbladen. Terug naar de verbeteringen van de laatste Facebook Messenger-update: het sociale netwerk claimt ten slotte wat fouten uit de app verwijderd te hebben.

Downloaden: Facebook Messenger (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2013, 9:44
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.