Deus Ex: The Fall ondersteunt voortaan iPad 2

Het avontuurlijke iOS-schietspel Deus Ex: The Fall ondersteunt na een update ook de iPad 2. Daarnaast zijn tegenstanders voortaan slimmer.

Deus ExHet hoogwaardige iOS-schietspel Deus Ex: The Fall verscheen op 10 juli in de App Store, maar om de game toen te spelen had je minstens een iPad mini, iPad 3, iPhone 4S of de meest recente iPod touch nodig. Een nieuwe update brengt daar verandering in en voegt ook ondersteuning voor de iPad 2 toe. Eigenlijk niet heel gek: de al ondersteunde iPad mini heeft immers grotendeels dezelfde specificaties. De update zorgt er ook voor dat je tegenstanders in de game slimmer zijn, waardoor je ze minder snel kwijtraakt.

Deus Ex: The Fall is een avontuurlijke schietgame waarin je zelf moet bepalen of je wil knallen of sluipen om je doel te behalen. Het is een vervolg op Deus Ex: Human Revolution, een game die eerder voor traditionele spelcomputers en de pc verscheen. Uitgever Square Enix zei bij het verschijnen van het spel dat het een waardig deel in de serie moest worden – en dat het dus niet ging op een makkelijke spin-off om op mobiele platformen geld te verdienen. De besturing van het spel is toegespitst op het touchscreen, waardoor je zelden afhankelijk bent van virtuele knoppen.

Downloaden: Deus Ex: The Fall (€5,99, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2013, 10:15
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.