Facebook iOS app aangepast voor Retina-scherm nieuwe iPad

De officiële Facebook-app voor iOS is aangepast voor het Retina-scherm van de nieuwe iPad. Ook brengt de update enkele vernieuwingen en (kleine) verbeteringen zoals

FacebookFacebook heeft een update uitgebracht voor de officiële iOS-applicatie. Belangrijkste vernieuwing is de toevoeging van grafische elementen voor het Retina-scherm van de nieuwe iPad, waardoor de app ook op de nieuwe iPad weer optimaal wordt weergegeven. Daarnaast verhelpt de laatste update een groot aantal bestaande problemen.

Zo bevat de vriendenlijst aan de rechterkant voortaan alle vrienden en niet slechts een paar. Ook bevat de laatste update enkele verbeteringen als het om foto’s gaat: voor iedereen wordt nu de juiste profielfoto getoond, in sets met foto’s wordt nu de juiste naam weergegeven en ook worden foto’s van mensen die Facebook-pagina’s leuk vinden voortaan correct geladen. Daarnaast is er een probleem verholpen die een melding voor vriendschapsverzoeken weergaf terwijl er geen vriendschapsverzoek was of al was geaccepteerd. Ten slotte is de mogelijkheid toegevoegd om gedurende een chatsessie offline te gaan.

Opvallend is wel dat de iOS-app nog geen ondersteuning heeft voor Timeline, de nieuwe lay-out van Facebook-pagina’s. Inmiddels lijkt de uitrol hiervan wel te zijn afgerond. Sinds 30 maart zijn namelijk ook pagina’s van organisaties en bedrijven automatisch overgeschakeld naar de nieuwe lay-out.

Downloaden: Facebook (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2012, 20:26
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen facebook, ipad, retinascherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.