Where2Boss: neemt je taxichauffeur wel de kortste route?

Met de iPhone-applicatie Where2Boss zie je eenvoudig of je taxichauffeur wel de kortste route neemt naar jouw bestemming. Je ziet de korste route op een kaart en de gangbare, verwachte aankomsttijd.

Where2Boss iPhone taxi beoordelenDe taxichauffeur die dacht je te kunnen oplichten door een langere route naar je bestemming te rijden, kan nu zelf wel eens voor een onaangename verrassing komen te staan. Met de iPhone-applicatie Where2Boss kan je op een kaart de route van de taxichaffeur zien tegenover de kortste route die er is. Ook kan je zien wat de gangbare verwachte aankomsttijd is. Na de taxirit (en een opstootje), kan je de taxichauffeur beoordelen op allerlei punten.

Je beoordeelt een chauffeur aan zijn rijderslicentie en eventueel een autonummer. Where2Boss op de kaartOm fraude te voorkomen, kan je pas een beoordeling achterlaten als de app merkt dat je inderdaad van plaats bent veranderd tijdens de sessie. Je kan een chauffeur een 1 tot en met 5-sterren recensie achterlaten op het gebied van netheid, wegkennis, gehoorzamen van de regels en beleefdheid. Daarnaast kan je aangeven of de chauffeur belde tijdens het rijden. Optioneel kan je de naam van een taxichauffeur doorgeven. De beoordelaar blijft anoniem.

Where2Boss heeft als doelstelling dat slechte taxichauffeurs eerder worden opgespoord en dat het voor de klant een stuk eenvoudiger is om een klacht in te dienen. De applicatie werkt in grote delen van West-Europa en de Verenigde Staten, maar het wordt ons niet geheel precies bekend waar een beoordeling terecht komt. Recensies zijn op dit moment in ieder geval nog niet inzichtelijk voor andere gebruikers.

Downloaden: Where2Boss? (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2012, 20:24
Categorie Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.