Evernote Peek voor iPad krijgt update met virtuele Smart Covers

Evernote Peek heeft een update gekregen. De studie-app voor de iPad is nu ook geschikt voor de iPad 1, waarbij je met virtuele Smart Covers onder de rand kunt kijken om onderwerpen te bestuderen.

evernote peek ipadEvernote bracht afgelopen juni een nieuwe app uit voor de iPad. Evernote Peek was bedoeld als studiehulpmiddel: je krijgt steeds een vraag in beeld en moet daarna onder de Smart Cover gluren om het juiste antwoord te zien. Nog niet eerder Op Peek Clock na was het gelukt om een app te maken, die samenwerkte met de Smart Cover van de iPad. Zodra je de cover optilt schakelt de iPad 2 aan. Jammer was alleen, dat de app alleen geschikt was voor mensen met een Smart Cover. Mensen met een iPad 1 konden de studieapp daardoor niet gebruiken.

Maar dankzij een update is die mogelijkheid er nu wel, dankzij het gebruik van virtuele Smart Covers. Je kiest uit één van de beschikbare Smart Covers in 10 kleuren, die je kunt swipen. Net als met een echte Smart Cover sluit je de hoes, til je ‘m een stukje op om de vraag te zien en open je de hoes nog wat verder om het juiste antwoord te bekijken. Via de applicatie-instellingen kun je de virtuele Smart Cover inschakelen. De app is gratis en de update (uiteraard) ook.

Downloaden: Evernote Peek (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2011, 15:48
Categorie Onderwijs
Onderwerpen evernote, itunes, lancering, studenten, t-mobile, vakantie

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.