Enorme korting op iPad-games Zombie Infection, Hero of Sparta HD en Star Battalion HD

Gameloft heeft een aantal iPad-games afgeprijsd. Hero of Sparta, Star Battalion en Zombie Infection zijn drie games die we apart bespreken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

zombie infectionVlak voor het weekend is een goede timing om wat spelletjes met extra korting te downloaden. Gameloft heeft een hoop games afgeprijsd, waarvan we een aantal zullen bespreken. Zombie Infection is een game, waarin jij een held speelt, die de mensheid moet beschermen tegen geïnfecteerde zombies. De game bevat 12 levels die zich afspelen op meerdere locaties, zoals een dierentuin, mijnen, een boot en een geheim laboratorium. Je kunt zwak geworden zombies definitief uit hun lijden verlossen door op het juiste moment op de actieknop te tikken. De game kost normaal €5,49 maar is nu tijdelijk voor €0,79 te krijgen.

hero of spartaHero of Sparta HD is een game, waarin je de Spartaanse koning Argos speelt. Je moet wraak nemen op de goden, die jou hebben verraden. Je gaat het gevecht aan in een 3D-arena, waarbij je van de duistere onderwereld naar de toppen van de berg Olympus word gevoerd. Speciaal voor de iPad is de game aangepast met een interface waarvan je de indeling zelf kunt wijzigen. Het is ook mogelijk om sneller wapens te wisselen. Hero of Sparta HD levert een volledige 360 graden-ervaring: je kunt links en rechts rondkijken en vrij bewegen in de omgeving. De game bevat 8 levels waarin je mythische vijanden tegenkomt. Ook deze game kost normaal €5,49 maar is nu voor €0,79 te krijgen.

star battalionStar Battalion is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. De iPhone- en iPad-game zijn momenteel met korting te krijgen voor €0,79 terwijl je normaal €5,49 voor deze game betaalt. In Star Battalion bestuur je een ruimteschip, die het heelal moet beschermen tegen vijandige ruimteschepen. Net als veel andere Gameloft-games is er een koppeling met Game Center gemaakt, waar je je achievements en afgeronde challenges kunt bekijken. Er zijn vier verschillende ruimteschepen, elk met hun eigen wapens en speelstijl. De variatie in vijanden die je tegenkomt is enorm, dus deze game verveelt niet snel. Multiplayer is lokaal mogelijk via Wi-Fi of Bluetooth maar je kunt ook online tegen anderen spelen.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2011, 13:42
Categorie Games
Onderwerpen app store, game, zombies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.