Apple verbetert Remote-app: liedjes waarderen en betere stabiliteit

De Remote-app van Apple voor het bedienen van iTunes is stabieler geworden en verbetert het toevoegen van sterren bij nummers.

Remote iPhone iPad iTunes bedienenApple heeft haar Remote-app vernieuwd. De applicatie waarmee je iTunes op je pc of Mac kan bedienen vanaf je iPhone, is voorzien van een verbetering om een sterrenwaardering toe te kennen aan een liedje. Die optie krijg je te zien als je dubbeltikt op de albumcover van het nummer dat speelt, maar dat ging in versie 3.0 vaak of helemaal niet goed. In versie 3.0.1 kan je het gewenste aantal sterren aantikken boven de playlist met volgende nummers. Ook moet de algehele stabiliteit van de applicatie erop vooruit zijn gegaan.

Het laatste kan betekenen dat de applicatie sneller nummers vindt, maar ook sneller opnieuw een connectie opzet bijvoorbeeld. De exacte verbeteringen legt Apple niet uit. Daarnaast zijn het sorteren van podcasts en het weergeven van de zoekresultaten verbeterd.

Er lijkt wel iets vreemds aan de hand te zijn met de update van Remote. Zo is de versie die bij ‘Updates’ in de App Store staat, bij sommige lezers de update die in december al verscheen. Daarmee haal je nog niet de laatste update binnen. Je kan dan de Remote-app alsnog in de App Store opzoeken en daar updaten om de nieuwste versie 3.0.1 binnen te halen. De link onderaan dit artikel moet ook werken.

Downloaden: Remote (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 21:11
Categorie Amusement
Onderwerpen itunes, remote

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.