Steam Mobile-app nu geschikt voor iPad

Steam Mobile
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

steam-ipadBen je gamer, dan heb je vast een Steam-account. Via de game-downloaddienst van Valve kun je computergames voor Mac, PC en Linux aanschaffen, op een manier die wel wat vergelijkbaar is met de Mac App Store. Tot nu toe moest je voor de Steam Mobile-app bij voorkeur een iPhone gebruiken, maar vanaf nu is ‘ie ook geoptimaliseerd voor de iPad. Je kunt je accountinfo zien, kijken wat je vrienden aan het spelen zijn en chatten met vrienden. Ook zie je wanneer vrienden online zijn.

Heb je inspiratie nodig wat je wilt spelen, dan kun je bladeren door beschikbare titels. Daarbij zie je lijstjes met featured, populaire en nieuwe games. Er is ook een onderdeel Specials met koopjes.

De nieuwe Steam Mobile-app kreeg behalve optimalisatie voor de iPad ook een mogelijkheid om offline te chatten. Heb je het te druk met gamen, dan kun je ook doen alsof je afwezig bent. Zie je leuke games, dan kun je die in Steam Mobile toevoegen aan je verlanglijstje of meteen kopen binnen de app, bladeren door screenshots of reviews lezen. De app bevat bovendien nieuws over de gameindustrie, zodat je weet wanneer de nieuwste games eraan komen

Downloaden: Steam Mobile (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2013, 14:43
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.