Apple opent App Store-sectie met apps voor het nieuwe jaar

Apple heeft in de App Store een nieuwe categorie geïntroduceerd met apps die ondersteuning bieden bij goede voornemens voor het volgende jaar.

Nieuwe sectie 'New Year, New You' in App StoreToen gisteren iTunes Connect na een extra lange vakantie weer haar deuren opende heeft Apple ook maar meteen een nieuwe sectie in de App Store geïntroduceerd. De nieuwe sectie heet ‘New Year, New You’ en neemt met onder meer apps voor lichaam en geest alvast een voorsprong op de goede voornemens voor het komende jaar.

De verschillende apps voor iPhone en iPad in de nieuwe sectie zijn bedoeld ter ondersteuning bij alle goede voornemens, zoals afvallen. In de categorie ‘je lichaam’ vind je bijvoorbeeld de gratis applicaties FitnessClass en CalorieTeller terug. Maar het blijft niet alleen bij apps voor lichaam en geest. In de categorie ‘je geld’ vind je applicaties terug die je helpen bij het gezond houden van je financiële situatie. Tot slot is er ook nog de categorie ‘je tijd’ met applicaties om efficiënter met je tijd om te gaan.

Via / afbeelding: MacStories
iTunes-link: ‘New Year, New You’-sectie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2010, 13:28
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app store, financieel, goede voornemens, ipad, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.