AppEvent: spelletje Square9 vandaag gratis op de iPad

De gratis app van AppEvent is vandaag het spelletje Square9. Dit is een combinatie van Tetris, Kamertje Verhuren en Sudoku. De game kost normaal 2,39 euro en bevat twee spelvarianten.

square9Square 9 is vandaag de gratis app van de dag bij AppEvent. De ontwikkelaar noemt het een “nieuw revolutionair puzzelspel” op de iPad, waarbij elementen van de beste klassieke games worden gecombineerd. Het gaat daarbij om Tetris, Sudoku en Kamertje Verhuren. Op een Tetris-achtige manier vallen blokken naar beneden, die je snel moet plaatsen. Op een Sudoku-achtige manier moet je snel de cijfers scannen op het bord en de blokken goed neerzetten. Vervolgens plaats je vierkanten of dubbele vierkanten, zoals in Kamertje Verhuren. Deze vierkanten ontploffen, krijgen extra levens en vormen combo’s. Op die manier kun je de ultieme topscore neerzetten.

De app bevat twee spelvarianten en vier verschillende moeilijkheidsniveau’s. Er zijn lokale en internationale topscorelijsten. De app is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar GraafICT, die eerder apps zoals ZZP Admin, CijferLijst en BiosAgenda uitbracht.

Downloaden: Square9 (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2011, 11:05
Categorie Games
Onderwerpen appevent, apple, game, gratis, muziek, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.