Running Playlist: altijd een geschikte playlist op je iPhone

Running Playlist is een app met meer dan 50 afspeellijsten voor mensen die tijdens het hardlopen naar muziek willen luisteren. De app bevat muziek met BPM en songanalyse in diverse stijlen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

running playlistRunning Playlist is een app voor hardlopers, die moeite hebben om de juiste muziek te vinden. De app bevat meer dan 50 playlists die je kunt afspelen als je een 5K, 10K, halve marathon of meer wilt gaan rennen. De afspeellijsten zijn voorzien van BPM-informatie en een analyse van elk muzieknummer, zodat je iets kunt kiezen wat bij jouw stijl en prestaties past. Qua muziekstijl is er van alles wat: van rock, hiphop, r&b, pop en top 40 tot metal en country. De afspeellijsten zijn gratis te gebruiken, maar je krijgt alle muzieknummers er niet bij. Die zul je zelf moeten toevoegen aan je collectie, bijvoorbeeld via iTunes.

Bij de 5K-playlists vind je korte en snelle muziek. Ook zitten er een paar 5K-afspeellijsten voor beginners bij. Bij de 10K-afspeellijsten ligt het tempo iets lager en zijn er ook een paar snellere afspeellijsten voor gevorderde renners en bij de halve marathon-afspeellijst is gekozen voor nummers die je door een lange en vermoeiende hardloopsessie heen helpen. Daarnaast zijn er nog een aantal afspeellijsten voor de lol, geschikt voor elke afstand. Bijvoorbeeld een afspeelijst met alleen country- of eighties-muziek.

Downloaden: Running Playlist (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2011, 12:53
Categorieën Muziek, Sport
Onderwerp hardlopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.