ZZP Admin - Uren registratie 4+

Boekhouden voor freelancers

GraafICT

Ontworpen voor iPad

    • 4,6 • 115 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

De meest gebruiksvriendelijke manier om je uren te registreren, facturen aan te maken en je uitgaven bij te houden, ideaal voor elke ZZP-er! Gemaakt voor & door ZZP-ers!

De eerste Nederlandse app waarmee ZZP'ers eenvoudig hun uren kunnen registreren, overzichten kunnen genereren en zelfs facturen kunnen aanmaken, versturen en bijhouden. Ook voor alle belastingaangiftes heb je binnen een paar klikken alles overzichtelijk op een rijtje.

* Complete administratie *
Op een zeer gebruiksvriendelijke manier kun je klanten en projecten aanmaken, en specifieke activiteiten bijhouden (eventueel met een eigen uurtarief) die je voor je klanten verricht. Reiskosten (auto, trein, bus, etc.) kun je snel toevoegen en met één druk op de knop weet je hoeveel kilometer je precies hebt gereden. Andere kosten zoals lunch of een hotel kun je uiteraard ook toevoegen aan registraties. Naast alle inkomsten kun je ook al je uitgaven toevoegen. Koop je bijvoorbeeld een nieuwe computer of ga je ergens lunchen op kosten van de zaak? Voeg dit toe aan de app inclusief een foto van de factuur/het bonnetje en alles wordt veilig bewaard. Uiteraard synchroniseert de app alle data via iCloud, zodat je prima je iPad, iPhone en zelfs Macbook kunt gebruiken!

* Overzichten *
Je kunt heel eenvoudig en (indien nodig) heel specifieke overzichten genereren van al je werk. Kies snel bijvoorbeeld puur de afgelopen week of afgelopen maand, klanten en projecten, en je ziet een duidelijk overzicht gesorteerd op datum met eventuele reiskosten of andere onkosten. Deze overzichten kun je vervolgens direct mailen, uitprinten, delen via andere apps of exporteren als PDF-bestand, CSV-bestand voor Excel of .doc voor Word, of welk ander programma je ook graag gebruikt! Uiteraard kun je ook overzichten genereren voor je uitgaven of bijvoorbeeld puur de gereden kilometers. Wil je snel weten of je het urencriterium als ZZP'er hebt gehaald? Via twee drukken in de app weet je of dat gelukt is.

* Facturen *
Genereer direct facturen vanuit de app, waarbij de informatie van de klant en je eigen bedrijf (inclusief logo) automatisch wordt ingevuld! Je kunt perfect bijhouden welke facturen wel/niet zijn betaald, en de app waarschuwt je ook als een factuur over de datum gaat!

* Timer/stopwatch *
Wil je echt exact meten hoelang je werkt? Met de stopwatch kun je nog makkelijker timen hoelang je precies bezig bent. Druk op Start om te beginnen, eventueel op Pauze als je gestoord wordt, en op Stop als je klaar bent. Je kunt vervolgens direct een registratie maken waarbij de uren en minuten al voor je zijn ingevuld!

* Standaard instellingen *
In de instellingen van de app zijn er volop mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld alvast je standaard uurtarief/btw-tarief en kilometervergoeding instellen, zodat deze in elke registratie alvast voor je wordt ingevuld, eventueel verschillend per klant/project. Je kunt ook instellen of de app BTW moet berekenen over reiskosten of andere declaraties, en hoe je precies wilt exporteren naar Excel. Kortom, alles is naar wens aan te passen!

* Reviews *
> Kees - 5 sterren
"Ik kan deze app ook gebruiken voor acquisitie, ik heb een gesprek, interview, met een klant en kan deze als taak zonder project in de app kwijt incl kilometers. Maar ook mijn thuis administratie werkzaamheden kan ik hierin kwijt. Ik heb hierdoor een zeer gedetailleerde uren en facturen registratie voor de belastingdienst. En die klopt 1 op 1 met mijn agenda. Ik ben er zeer blij mee."

> InterCin - 5 sterren!
"Erg handige app, die veel tijd scheelt. Ik hoef aan het einde van elke maand niet helemaal te gaan zitten en alle uren weer op te tellen en kilometers uit te pluizen.. Met twee drukken op de knop is mijn factuur klaar om verstuurd te worden!"

* Ideeën/suggesties *
Email naar graafict@gmail.com en we reageren bliksemsnel. De meeste nieuwe functies in updates zijn erin gekomen door vragen of ideeën van gebruikers! Mis je dus zelf iets? Laat het ons weten en wie weet zit het meteen in de nieuwste update!

Gebruiksvoorwaarden: https://graafict.nl/termsofuse.html

Nieuw

Versie 2.0.97

Alles sterk geoptimaliseerd!
Hoe soepeler de App loopt, hoe makkelijker jij je uren registreert en facturen verstuurt!

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
115 beoordelingen

115 beoordelingen

Julen80 ,

Handige app voor urenregistratie

Ik maak nu enkele weken gebruik van deze app en ben erg tevreden. Ik werk dagelijks voor meerdere klanten met wisselende projecten per klant en met verschillende uurtarieven. Deze app maakt het mogelijk om dit makkelijk en overzichtelijk te registreren. Veel beter dan de Excel sheets waar ik eerst mee werkte. De ontwikkelaar reageert ook snel op suggesties en neemt deze waar mogelijk mee in de volgende update.

Jan van Laar ,

Super makkelijk en werk helemaal top

Een goed programma waar over na is gedacht

Abdllatif ,

Overzichtelijk, snel, duidelijk

Ik ben wel gewend met uren registraties te werken. Bij de een heb je wat, en bij de ander laat je wat. Bij ZZP Admin werkt het allemaal soepel, duidelijk en overzichtelijk. De functie dag kopiëren wordt veel gebruikt door mij, immers vaak zijn het dezelfde handelingen en uren die je op een dag hebt. Het daarbij nog kunnen activeren of annuleren van de diverse taken voordat het geregistreerd wordt vindt ik erg prettig.
Exporteren naar Excel werkt voor mij het beste. Maar slechts 1 maal per jaar:)

Wat ik in een andere urenregistratie prettig vond, is dat de app een melding stuurde (reminder) aan het eind van de dag, als er die dag niet geregistreerd was. Dit was ook uit te zetten tijdens bijvoorbeeld vakantie.

Voor deze ZZP Admin app een dikke 10 mede door de prijs kwaliteit verhouding!

Harold

App-privacy

De ontwikkelaar, GraafICT, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

ToepenHD - leukste kaartspel!
Games
Tafelkluis - oefen tafels
Onderwijs
WordFeud Helper -vind woorden!
Games
WeeënTimer - Bevalling baby!
Gezondheid en fitness
Baby Slaap Geluid - slaap lekker!
Diensten
Toepen - leukste kaartspel!
Games

Suggesties voor jou

TimeMate - Urenregistratie
Productiviteit
PIDZ – zzp’ers in de zorg
Productiviteit
Urenregistratie: snel & simpel
Productiviteit
Secusoft
Productiviteit
TimeChimp - Urenregistratie
Productiviteit
OutSmart | Field Service
Productiviteit