Abonneer jezelf op Instagram-foto’s met Instamap voor de iPad

Met de iPad-applicatie Instamap kun je jezelf abonneren op zoektermen en locaties en komen automatisch de laatste Instagram-foto's door. De app is betaald, maar echter niet van Instagram zelf.

Instamap voor de iPadDe populariteit van de iPhone-applicatie Instagram lijkt niet te stuiten. De app, waarmee je foto’s van een kleurenfilter en diepte-effect (tilt-shift) kan voorzien en automatisch deelt, kent al vele toepassingen. Nu is er ook een iPad-applicatie uitgekomen die wil meeliften op de gratis iPhone-dienst. Met Instamap kun je jezelf abonneren op trefwoorden en locaties. De applicatie haalt bij het opstarten de laatste foto’s van de zoekopdrachten binnen.

Instamap kan ook de populaire foto’s of de galerij van je eigen account laten zien. Behalve in een overzicht van thumbnails, kunnen de kiekjes ook op een kaart worden bekeken. Elke foto is voorzien van de likes en de reacties, zoals op Instagram zelf.

In tegenstelling tot Instagram, is Instamap geen gratis applicatie. Omdat de applicatie van een andere ontwikkelaar (NextRoot) is, is het de vraag hoezeer de ontwikkelaars van Instagram betaalde initiatieven, die gebruik maken van hun gegevens, op prijs stellen.

Downloaden: Instamap (€1,59)

Instamap voor de iPad toevoegen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2011, 21:11
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen instagram, oefenen, rekenen, wiskunde

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.