Foto-app 100 Cameras In 1 biedt ‘export to Instagram’ functie

De applicatie 100 Cameras In 1 heeft een nieuwe update gekregen waarmee je foto's kan exporteren naar Instagram. Het is een aparte knop onder de Opslaan-optie.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Instagram-houdt-van-100-Cameras-In-1‘Export to Instagram’. Het zou na Twitter en Facebook wel eens de volgende vaak geziene deelmogelijkheid kunnen zijn voor applicaties op de iPhone. De app 100 Cameras In 1 biedt de mogelijkheid na een update vannacht als eerste applicatie. Opvallend is dat het een toepassing betreft waarin het werken met kleurenfilters al centraal staat. 100 Cameras In 1 biedt 100 kleurenfilters in de betaalde versie en 20 in de gratis versie – en na het exporteren kun je er dus nóg meer filters overheen doen met Instagram.


Instagram is behalve een fotobewerkingsapplicatie ook een eigen sociaal netwerk. Foto’s worden er automatisch in gedeeld en kunnen worden gezien door vrienden die zijn toegevoegd of mensen die rondneuzen op trefwoorden. De deelmogelijkheid is dus eigenlijk niet zo verwonderlijk.

Het laat wel zien hoe groot Instagram is geworden. De gratis applicatie telde anderhalve maand na verschijning al één miljoen gebruikers. Onlangs zetten we tien leuke toepassingen voor Instagram op een rijtje.

De app 100 Cameras In 1 onderscheidt zich doordat je kleurenfilters laag over laag kan aanbrengen. Zo kun je middels het combineren van allerlei filters zelfs HDR-achtige foto’s creëren. Op de website staan talloze voorbeelden van resultaten.

Downloaden: 100 Cameras In 1 (€0,79, 100 filters)
Downloaden: 100 Cameras In 1 Free Version (gratis, 20 filters)
Downloaden: Instagram (gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.