Reacties voor: 9292 aangepast voor iPhone 5, reisadvies opslaan in agenda

De Nederlandse OV-app 9292 is vernieuwd voor de iPhone en is nu geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5. Daarnaast kan je nu geplande reistrajecten versturen per e-mail of direct in je agenda zetten.
Bart Breij -

Reacties: 16 reacties

  1. Welke is op dit moment beter? 9292 of 9292pro?

  2. Ik mis nog steeds een directe koppeling met de adresgegevens van mijn contactpersonen. Dat is in de oude app wel mogelijk, in de nieuwe app niet. Persoonlijk vind ik dat een groot gemis.

  3. (Red.) Off-topic voor dit artikel.

  4. @ma9ma: Ja, die koppeling was ideaal. Vreemd dat die er nu uit ligt, dat maakt de App een stuk minder nuttig.

  5. Volgens mij kon dit in de oude app ook niet maar zou ik graag de gehele route op de kaart willen zien en niet alleen de stukjes die ik moet lopen. Dit om te zien of de route nog logisch is en niet een al te grote omweg bevat.

  6. (Red.) Off-topic voor dit artikel.

  7. Wel raar. Bij mijn iPhone 5 is het niet helemaal beeld vullend en ik heb het pas ge-update. Heeft er nog meer mensen hier last van?

  8. Complimenten voor deze app. Hij werkt echt heel fijn.
    Wat ik met de oude app wel had was dat na een tijd niet gebruiken, de tijd bij een nieuwe zoek-opdracht werd terug gezet op ‘Nu’.
    Ik heb gister een zoekopdracht uitgevoerd. Zojuist wou ik een nieuwe zoek opdracht uitvoeren, maar moest ik hem handmatig op ‘tijd: nu’ zetten, want de tijd stond nog op de tijd die ik gisteren heb geselecteerd.
    Kleine verwarring waar ik vast meerdere keren in trap, maar dat schaad de algehele kwaliteit niet.

  9. Origineel geplaatst door CHL
    Wel raar. Bij mijn iPhone 5 is het niet helemaal beeld vullend en ik heb het pas ge-update. Heeft er nog meer mensen hier last van?

    Dat is sinds nu er is vandaag een nieuwe update kijk eff in de app store

  10. nu moeten ze er alleen nog voor zorgen dat de app ook daadwerkelijk verschijnt als “route” app in maps! daar is het een byzondere ontbrekende (veolia en navigon verschijnen daar, maar die halen het niet bij het gratis 9292)

  11. Bij mij is de app nog niet beeldvullend…?

  12. werkt prima. Op mijn iphone 5 is hij beeldgevuld.

  13. Mooie update. Goed gebruikt gemaakt van de extra pixels.
    (Red.) Reactie aangepast i.v.m. off-topic.

  14. @S. Hooijer: 9292ov Pro is veel beter. Die heeft veel meer functies en naar mijn ervaring (en naar ik hoor van meer mensen) is hij ook nauwkeuriger dan de nieuwe app, die bijv. buslijnen onvermeld laat (en je daardoor naar verdergelegen haltes stuurt). Kijk maar bij de beoordelingen van de nieuwe 9292 app (klik op ‘alle versies’) en zie hoeveel mensen 1 ster geven en wat die zeggen. De nieuwe app ziet er wel gelikter uit, dat wel.

    Ik ben helemaal niet te spreken over de nieuwe app, die volgens mij zwaar gepusht wordt door de ontwikkelaars. De 9292ov Pro versie wordt niet langer ondersteund (ik krijg bij het opstarten een melding dat de app ‘binnenkort niet meer beschikbaar’ is) en ik vermoed dat ze later een nieuwe Pro versie gaan uitbrengen, waar ze opnieuw geld voor gaan vragen. Als dat klopt is het je reinste geldklopperij. We zullen zien wat er gebeurt.

  15. Onnodig verwarrend om beide Apps in de App Store beschikbaar te hebben…

  16. @mhoutman: Waarom? Er zijn legio apps met een gratis en een pro versie. Wel dient er duidelijk geformuleerd te worden wat de 9292ov Pro versie aan extra’s boven de 9292 app biedt, want dat is nu (expres?) onduidelijk gelaten. De Pro versie heeft tenslotte nogal wat voordelen te bieden t.o.v. de gewone versie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.