iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België

9292 aangepast voor iPhone 5, reisadvies opslaan in agenda

De Nederlandse OV-app 9292 is vernieuwd voor de iPhone en is nu geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5. Daarnaast kan je nu geplande reistrajecten versturen per e-mail of direct in je agenda zetten.

9292 is het nieuwe 9292ov Pro voor iPhone iPod touchDe Nederlandse Openbaar Vervoer-applicatie 9292 heeft een update gekregen waardoor de app een handiger planningsinstrument is geworden. Je kan voortaan trajecten die je uitstippelt met de bus, tram, metro, trein of per water, in de agenda van de iPhone opslaan. Ook is het vanaf versie 1.1 mogelijk om een traject per e-mail naar iemand te versturen. Beide functies zijn eenvoudig te vinden onder de deelknop bij een traject dat je voor je hebt staan in de app.


9292 is daardoor een nog volledigere app geworden dan in eerste instantie sinds de grote vernieuwing en het laten vallen van de overigens nog steeds verkrijgbare 9292 OV Pro-applicatie. Aanvankelijk maakte de nieuwe 9292-app al furore met de nieuwe kaartfunctie, waarmee je kan zoeken op haltes, stations en trekpleisters om direct naartoe te plannen. Met ingang van iOS 6 wordt uiteraard niet langer gebruik gemaakt van Google Maps, maar is Apple Maps de leverancier van de kaart.

9292 is met de laatste update meteen ook op andere, onzichtbare, punten aangepast voor iOS 6. Daarnaast is de scherm geoptimaliseerd voor het 4-inch scherm van de iPhone 5: de hele schermgrootte wordt nu benut.

Downloaden: 9292 (gratis)

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.