Spotify voor iPhone laat je binnenkort losse nummers herhalen

Spotify voor iOS laat je in een aankomende update ook één nummer herhalen. In de desktopversie werkt het al.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Spotify iPhone app-icoon iPad iOSHet lijkt zo simpel: een nummer afspelen en dat vervolgens één keer herhalen. Met de Spotify-app is het helaas (nog) niet mogelijk. Maar daar komt verandering in. Spotify maakte bekend dat we de functie in een aankomende update van de app voor iPhone en iPad kunnen verwachten. Desktopgebruikers kunnen er nu al gebruik van maken.


Op het Australische Spotify-blog schrijft het bedrijf dat het een veelgevraagde functie van gebruikers is. Nummers van een album of afspeellijst herhalen is al langere tijd mogelijk, maar het wordt nu ook mogelijk om één nummer dat je op dat moment afspeelt eenmalig of onbeperkt te herhalen. Gebruikers van de desktopapplicatie (0.9.7 en hoger) kunnen er nu alvast gebruik van maken; de applicaties voor iOS en Android volgen later. Het is nog niet duidelijk wanneer we de update precies kunnen verwachten.

Onlangs werd ook bekend dat Spotify voor volgende maand een grotere update gepland heeft, waarin de apps een nieuw ontwerp krijgen. Intussen zou dankzij een tussentijdse update ook de bug opgelost moeten zijn die ervoor zorgde dat de Spotify-app extreem veel mobiele data verbruikte.

Downloaden: Spotify (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 juli 2014 om 23:25
Onderwerpen
,

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone of iPad. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.