Apple TV krijgt Red Bull TV-kanaal met video’s en live-evenementen

Apple heeft het Red Bull TV-kanaal aan de Apple TV toegevoegd. Hier vind je losse video's over actiesporten, games en muziek, maar ook live-evenementen.

Red Bull TV op Apple TVApple heeft stilletjes weer nieuwe internationale videocontent aan de Apple TV toegevoegd. Wie door het hoofdscherm van zijn Apple TV bladert, krijgt vanaf vandaag het nieuwe Red Bull TV-kanaal te zien. Hier vind je reclamevrije video’s van Red Bull TV over verschillende actiesporten, zoals motorsport, surfen en snowboarden. Maar ook liefhebbers van gaming en muziek kunnen er terecht.


Binnen het nieuwe Red Bull TV-kanaal vind je korte video’s, maar ook volledige afleveringen en live-uitzendingen van allerlei populaire sporten. Apple is de laatste tijd erg actief met het toevoegen van nieuwe content aan de Apple TV. In december bracht Apple ook al een stille update uit. Toen werden apps Bloomberg TV en het Koreaanse KOR TV geïntroduceerd. Wie geen Apple TV heeft kan met behulp van de gratis Red Bull TV-app voor iPhone en iPad (iOS 5.1+) ook genieten van dezelfde content als Apple TV-gebruikers.

Met dank aan @shamelesch voor tip en foto.

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 januari 2014 om 18:51
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.