Echofon voor Facebook krijgt update na twee jaar stilstand

Echofon voor Facebook heeft na twee jaar eindelijk een update gekregen. De Echofon-app beweert sneller te zijn dan de officiële Facebook-app en bevat alle veelgebruikte Facebook-handelingen.

echofon voor facebook icoonZoek je een alternatief voor de trage Facebook-app, dan is Echofon voor Facebook het overwegen waard. De app heeft na twee jaar stil te hebben gestaan opeens weer een update gekregen. Echofon is een app die Facebook toegankelijker probeert te maken op de iPhone, met de snelheid en eenvoud die je van de gelijknamige Twitter-app Echofon voor Twitter. De ontwikkelaar heeft de app stabieler gemaakt en meerdere bugs opgelost. De afbeeldingen in de nieuwsfeed zijn groter geworden en de profielweergave is verbeterd.


echofon facebook screenOok heeft de ontwikkelaar de bekende ‘pull to refresh’ toegevoegd om de lijst met berichten te vernieuwen. Echofon voor Facebook geeft je toegang tot de meestgebruikte Facebook-functies. Je kunt wisselen tussen de nieuwsfeed, berichten en foto’s aan de hand van tabbladen. Vanuit de app kun je commentaar geven op statusberichten en foto’s van vrienden, zelf je statusinformatie updaten of persoonlijke berichten ontvangen. De ontwikkelaar beweert dat het de snelste Facebook-app is, die je kunt krijgen. De gebruikers lijken het daarmee eens: terwijl de officiële Facebook-app nauwelijks 3 sterren bijeensprokkelt in de App Store, heeft de nieuwe versie van Echofon voor Facebook al een waardering van 4,5 sterren in de Amerikaanse App Store. Voorgaande versies werden overigens wel lager gewaardeerd, vooral in Nederland. De ontwikkelaar belooft dat hij wat meer naar commentaar van gebruikers zal luisteren en de app wat frequenter zal updaten. Eén gunstige verandering vond vorig jaar al plaats: toen ging de prijs van de app van €2,39 naar €0,00.

Downloaden: Echofon voor Facebook (gratis)
Tipgever: Ad

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.