Viber voor iPhone tijdelijk uit de App Store gehaald

Viber is tijdelijk uit de App Store gehaald, omdat er technische problemen waren met versie 2.0. De app is opnieuw ingediend bij Apple en komt binnenkort weer terug.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Oplettende lezers die de App Store nauwgezet in de gaten houden, zullen het misschien al hebben gemerkt: Viber is tijdelijk uit de App Store verdwenen. In een reactie op een eerder nieuwsitem over Viber op iPhoneclub geven de makers aan wat er aan de hand is: er zijn technische problemen opgetreden bij een aantal gebruikers.


Versie 2.0 is nu weggehaald uit de App Store, maar er ligt inmiddels al een aangepaste versie ter review bij Apple. Vanaf het moment dat Viber uitgebracht werd in de App Store, werd er regelmatig kritiek geuit, vooral op het feit dat gesprekken worden vastgelegd.

viber iphone

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.