Death Rally deze week in de App Store

Death Rally komt terug op de iPhone. De makers hebben een iPhone- en iPad-versie uitgebracht, die komende donderdag in de App Store komt.

death rallyNa tweeënhalve maand wachten is het eindelijk zover: de game Death Rally komt bijna beschikbaar in de App Store. De game kwam in 1996 uit als top-down arcadegame. Er zit geen duidelijk verhaal in de game en je hoeft je ook niet druk te maken over de spelkarakters. Het gaat erom zo hard mogelijk te racen en zo hard mogelijk te schieten. Remedy gaat in de toekomst ook ondersteuning voor multiplayer via Game Center toevoegen.

Het lukt dus nog net om deze game in maart uit te brengen. Hoe meer races je wint en hoe meer schade je anderen toebrengt, hoe meer je verdient, zodat je upgrades kunt kopen waarmee je nog grotere explosies kunt veroorzaken. Remedy werkte samen met Mountain Sheep en Cornfox & Brothers om de iOS-versie te ontwikkelen, die zowel voor iPad als iPhone geschikt zal zijn. De game komt op de markt via de bekende gamesuitgever Chillingo.

In onderstaand filmpje krijg je een indruk van deze game:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2011, 11:28
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.