Archief voor 'Providers'

Telenet-auto

Telenet kondigt eSIM voor smartphones aan: volgende week van start

De Belgische provider Telenet gaat vanaf volgende week ook eSIM op iPhones en Android-toestellen aanbieden. Telenet had al bijna vier jaar een eSIM voor de Apple Watch. Er is echter een logische reden waarom Telenet de eSIM voor smartwatches voorrang gaf.

Voicemail bellen op iPhone

Nederlander betaalt gemiddeld €18,20 voor mobiel abonnement

Uit de meest recente telecommonitor van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) blijkt dat Nederlanders tevreden zijn over hun mobiele provider en zelden de moeite nemen om over te stappen. Ook blijkt dat Nederlanders meer mobiele data zijn gaan gebruiken.

Apple Watch Series 7 roestvrij staal

Eindelijk: Vodafone biedt per direct support voor 4G Apple Watch

Vodafone heeft aangekondigd per direct de 4G Apple Watch te ondersteunen. Lange tijd was Vodafone stil rondom de Apple Watch Cellular, maar nu is het hoge woord er eindelijk uit. Je hebt hier Vodafone OneNumber voor Apple Watch voor nodig en hier lees alle details.

Belgische vlag

In België kost mobiele data 13 keer meer dan in Frankrijk

Een goedkope simkaart scoren? Dan ben je het beste af in Frankrijk of Italië. Beide landen rekenen opvallend weinig voor mobiele abonnementen. Nederland zit in de middenmoot en in België is mobiele data relatief duur.

iPhone handen vrouw

Nederlandse mobiele netwerken zijn de beste ter wereld

De Nederlandse mobiele netwerken van KPN, T-Mobile en Vodafone behoren tot de beste ter wereld. Het blijkt uit een vergelijkende test van het Duitse meetinstituut Umlaut, onderdeel van het consultancynetwerk van Accenture. KPN haalde de hoogste score ooit.