iCulture vergelijker

iPhone los kopen: aanbiedingen en actuele prijzen

iPhone 6s en iPhone 6s Plus naast elkaar.Je wilt de iPhone 6s als los toestel kopen? Dan vind je in dit artikel prijzen en aanbiedingen van losse iPhones, ook voor de iPhone 6 en iPhone 5s. Met informatie over kleuren, levertijden en verkooppunten. Je kunt de iPhone los kopen bij Apple, de APR’s en bij diverse webwinkels. Bij zo’n los toestel heb je nog wel een sim only abonnement nodig. De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn simlockvrij, zodat je simkaarten van elke provider kunt gebruiken.

iPhone 6s los kopen bij Apple Store

Apple verkoopt de iPhone 6s via de online Apple Store. Je kunt vanaf 9 oktober een online bestelling plaatsen. Tot die datum kun je een toestel reserveren voor zelf afhalen in de Apple Store in Amsterdam, Den Haag, Haarlem of Brussel.

Meer info: iPhone 6s via Apple Store

iPhone 6s los toestel bij webwinkels

Er zijn diverse webwinkels die de iPhone 6s als los toestel verkopen. Hier vind je de belangrijkste verkooppunten. Alle iPhones die je hier koopt zijn simlockvrij en op alle Nederlandse telecomnetwerken te gebruiken.

Aanbieder Prijs vanaf Meer info
Apple Store €749 Meer info
Bol.com €749 Meer info
BCC €749 Meer info
PhoneHouse €749 Meer info
Media Markt €749 Meer info
Coolblue €749 Meer info
Centralpoint (zakelijk) €749 Meer info
Belsimpel €847 Meer info
Studentmobiel €849 Meer info

Toch liever een iPhone 6s met abonnement? Dan vind je hieronder de beste aanbiedingen.

Je kunt ook kijken op de pagina’s van de specifieke providers:

BEKIJK OOK
Prijzen van de iPhone 6s, abonnementen en aanbiedingen. Waar kun je deze nieuwe iPhone Nederland kopen? Waar zijn beste iPhone 6s deals? Je leest het hier!
2
BEKIJK OOK
Alles over de iPhone 6s Plus kopen: bestellen, pre-order en releasedatum. Wanneer is de iPhone 6s Plus in Nederland verkrijgbaar en waar kun je dit toestel kopen?
3

Terug naar hoofdartikel: iPhone kopen in Nederland

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!