Dilbert Calendar iPhone-app toont cartoons in je agenda

·

dilbert calendarEen groot nadeel van scheurkalenders op de iPhone is dat je elke dag opnieuw de app moet opstarten. De eerste dagen is dat nog leuk, maar daarna vergeet je het al snel. De makers van Dilbert hebben daarom iets nieuws bedacht: een scheurkalender die geïntegreerd is met je iPhone-agenda. Elke dag krijg je tijdens het bekijken van je agenda een geanimeerde cartoon te zien. Vanuit de app kun je nieuwe afspraken inplannen en bekijken wat er voor jou op het programma staat. De app is gratis, maar er zit wel een betaalmodel aan vast: in Dilbert Calendar vind je alleen een paar voorbeeldplaatjes. Binnen de app moet je voor een prijs van €0,79 (30 dagen), €3,99 (180 dagen) of €7,99 (1 jaar) een abonnement afsluiten.

De app haalt elke dag een nieuwe animatie op, dus alleen geschikt voor mensen met een ruime databundel of een Wi-Fi-netwerk. Een ander minpuntje is dat de applicatie je agenda alleen in dagweergave kan tonen, dus niet een heel werkweek of maand, zoals de standaardagenda van de iPhone.

Downloaden: Dilbert Calendar (gratis – aankoop vereist)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

5 reacties

 1. door Pierrot

  Jammer dat het ten koste gaat van de view. Een agenda betekent voor mij plannen, en plannen is vooruit kunnen kijken (met name in je agenda). Nee alleen een view voor een dag kan niet worden goedgemaakt met een geannuleerd plaatje.

  Beantwoorden Quote

 2. door Thommes

  Wie gaat hier nou 8 euro voor betalen (voor 1 jaar)??

  Beantwoorden Quote

 3. door Tripple

  Een heel werkweek kan toch niet met de standaardagenda van de iPhone?

  Beantwoorden Quote

 4. door iKarnemelk

  Origineel geplaatst door Tripple
  Een heel werkweek kan toch niet met de standaardagenda van de iPhone?

  Nee, daar kun je WeekCal van Wasabi Apps voor gebruiken.

  Beantwoorden Quote

 5. door Jeroen

  Waarschijnlijk zijn dit de filmpjes die je ook op http://www.dilbert.com/animation/ kunt zien

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.