Instagram-filters rangschikken en selecteren.

Zo stel je zelf in welke Instagram-filters zichtbaar zijn

Ben je een actieve Instagrammer? Dan kun je sneller je favoriete foto's maken en voorzien van een geschikte filter met deze handige tip voor de Instagram-app.

Instagram-filters rangschikken en selecteren.De Instagram-app barst van de verschillende filters waarmee je je foto’s kunt opfleuren. Denk aan zwart-wit of een overdreven belichting, zodat je foto’s er net wat unieker uitzien. Maar wist je dat je zelf kunt kiezen welke filters je allemaal zichtbaar kunt maken? In deze tip leggen we uit hoe je slimmer om kunt gaan met je Instagram-filters.

Instagramfilters selecteren en reorganiseren

Je kunt filters eenvoudig zo instellen dat alleen jouw favoriete opties zichtbaar zijn bij het bewerken van een foto. Na het maken van een foto vind je een knop om je filters te beheren en te rangschikken. Volg daarvoor de volgende stappen:

  1. Open de Instagram-app en tik onderin op de knop om een foto te maken.
  2. Maak de foto en de filteroptie wordt automatisch getoond.
  3. Scroll in de lijst met filters helemaal naar rechts en tik op Beheren.
  4. Op deze pagina kun je zelf de volgorde van de filters aanpassen. Hou je vinger op de drie streepjes bij één van de filters en sleep deze in de gewenste volgorde.
  5. Wil je een filter uit je lijst verwijderen, vink dan het hokje naast de filter uit.

Filters in Instagram selecteren.

De volgende keer dat je een Instagram-post wil maken, verschijnen alleen de door jou geselecteerde filters.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt september 2017
Categorie Apps
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram