EasyPark x Parkmobile 4+

Slim parkeren? Dé parkeerapp

Parkmobile

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Parkmobile, de nr. 1 parkeerapp van Nederland is nu EasyPark.

EasyPark maakt parkeren simpel en snel. Gebruik je telefoon om alleen te betalen voor de tijd dat je geparkeerd staat. Start en stop in 1 klik door gebruik te maken van GPS-locatie, of je nu in een parkeergarage of op straat parkeert. Met EasyPark op zak vind je eenvoudig een parkeerplaats en betaal je supersnel voor parkeren in heel Nederland en België. Download nu gratis!

Hoe werkt EasyPark?
Download EasyPark op je mobiele telefoon en registreer je gratis als je nog geen account hebt. Parkeer je auto, open de app, controleer de zonecode op basis van je GPS-locatie en druk op 'Start'. Je parkeeractie wordt op basis van je kenteken doorgegeven aan parkeerwachters, zo hoef je je geen zorgen te maken over het krijgen van een boete. Een e-mail-, push- of sms-melding herinnert je aan een lopende parkeeractie. Terug bij je voertuig, open je de app en druk je op 'Stop' om de parkeeractie te beëindigen. De parkeerkosten worden maandelijks verrekend met een betaalmethode naar keuze.

Nieuw

Versie 7.34.4

We zijn voortdurend bezig met het tweaken van onze app om jouw ervaring te verbeteren. Parkeren in een stad was nog nooit zo simpel!

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
251,7K beoordelingen

251,7K beoordelingen

Blastfan ,

Superfijne app

Ideaal in gebruik. Zelden inlogproblemen. En zoals anderen al zeggen je voorkomt boetes.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor je review en rating! ^PB

Pekelhaar2018 ,

Afmeldproblemen

Meestal goed, maar nu voor de 2de keer problemen met afmelden. Heb uiteindelijk gebeld en het telefonisch afgemeld (via een computer) maar kreeg daarna toch nog berichtje dat de tijd nog liep. Omdat de app vastgelopen was kon ik niets doen verder en iemand spreken gaat niet. Frustrerend!! En ben benieuwd naar de rekening!! Dit moet anders!

Reactie van ontwikkelaar ,

Oei, wat een vervelende situatie: excuses voor het ongemak! Wij hebben naast ons inbelsysteem (het nummer wat je hebt gebeld om af te melden) ook een telefonische klantenservice die 24/7 voor je klaar staat. Mocht je het nog niet gedaan hebben dan wil ik je vriendelijk verzoek om ons te contacteren zodat wij je verder kunnen helpen! Ons telefoonnummer is: 09006665666 (lokaal tarief) ^RG

Hen3V ,

Prima app, maar een verbetertip

Zeer tevreden, maar wat de app nog beter zou maken is een automatische waarschuwing als je met de auto weg rijdt terwijl de parkeersessie nog actief is. Het gebeurt me af en toe dat ik vergeet de sessie te stoppen...

App-privacy

De ontwikkelaar, Parkmobile, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Financiële gegevens
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Zoek­geschiedenis
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Yellowbrick Parkeren
Reizen
ANWB Onderweg & Wegenwacht
Navigatie
Flitsmeister
Navigatie
Check - Shared Mobility
Reizen
MyWheels - Auto huren
Reizen
GO Sharing
Reizen