Reacties voor: Zwarte of witte iPad 2, welke kleur is het meest geliefd?

De iPad 2 is verkrijgbaar in zwart en wit. We zijn benieuwd welke kleur jij gaat kiezen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 59 reacties

  1. Wit is het mooist natuurlijk!

  2. Ik vraag me af… waarom neemt iemand die een iPhone heeft nou een 3G model ? Je kan via MyWi toch gewoon de 3G verbinding van je iPhone delen ?

  3. Zwart is veel mooier, wit is meer voor vrouwen

  4. Bij wit worden de LCD randen zichtbaar. Bij zwart loopt alles in elkaar over. Dus zwart is strakker en mooier.

  5. Origineel geplaatst door Henk
    Zwart is veel mooier, wit is meer voor vrouwen

    Helemaal mee eens,
    Ik heb een 16GB (zwart) besteld omdat ik nou eenmaal niet meer geld heb voor meer GB…!

    Kan niet wachten tot 25 maart!

  6. Wit. 64+3G. Is al vooruitbesteld én aanbetaald. Yay!
    Ik wilde eigenlijk ook een witte iPhone maar die kwam/komt maar niet dus nu dan tóch maar een witte ipad. Ik vind t mooier. Maar het blijft een kwestie van smaak. Er valt voor elke keus wel iets te zeggen toch?

  7. @VisionRoij: Niet iedereen heeft zin zijn iPhone te jailbraken, denk ik. Eng en/of lastig om te doen, misschien gedoe met garantie, wachten met updaten totdat de update te jailbraken is.

    Bovendien kan het in het buitenland erg handig zijn. In GB bijvoorbeeld heb je zeer goede data-abonnementen (£15 voor 10 Gb) en data-prepaid-opties, zodat je veel gebruik van internet kunt maken. Als je je iPhone gebruikt, ben je veel geld kwijt voor internetgebruik, tenzij je daar een prepaid voor koopt, maar dan ben je niet meer bereikbaar op je vertrouwde nummer.

    -edit-
    Ik herinner me opeens dat jailbraken voor MyWi niet meer nodig is. De iOS 4.3-update brengt ook de 3G persoonlijke hotspot-functie voor de iPhone.

  8. Ik neem een witte ipad 3g, of ik 3g ga gebruiken weet ik niet maar met de huidige dollar koers scheelt het maar 100 euro met 3g. En ik denk niet dat deze waarde veel verminderd.

  9. @VisionRoij: MyWi vreet je iphone batterij leeg, dat moeten we natuurlijk ook niet hebben. Dus voor mij de 64gb wifi+3g

  10. Origineel geplaatst door Patrick
    @VisionRoij: Niet iedereen heeft zin zijn iPhone te jailbraken, denk ik. Eng en/of lastig om te doen, misschien gedoe met garantie, wachten met updaten totdat de update te jailbraken is. Bovendien kan het in het buitenland erg handig zijn. In GB bijvoorbeeld heb je zeer goede data-abonnementen (£15 voor 10 Gb) en data-prepaid-opties, zodat je veel gebruik van internet kunt maken. Als je je iPhone gebruikt, ben je veel geld kwijt voor internetgebruik, tenzij je daar een prepaid voor koopt, maar dan ben je niet meer bereikbaar op je vertrouwde nummer.-edit-
    Ik herinner me opeens dat jailbraken voor MyWi niet meer nodig is. De iOS 4.3-update brengt ook de 3G persoonlijke hotspot-functie voor de iPhone.

    Ik heb een iPhone 4 dus geen 3G nemen? Ik kan my wifi gebruiken zonder jailbraick?
    Tja die hotspot. Ik heb Vodafone en straks legt die dat aan banden 🙁

  11. Heb vorige jaar een iPad 32GB +3G gekocht, maar die 32GB was voor mij overbodig, dus dat wordt dit jaar een 16GB +3G! 😀

    O.a, ik zat ookal over de kleur te denken, maar jullie nieuws bericht hebben de doorslag gemaakt, ik kies de zwarte.

  12. dat de zwarte rand beter is kan ik mij wel voorstellen. Dus ik ben er mee eens. Maar omdat ik iPad 1 heb gehad en die standaard een zwarte rand had, ga ik puur voor de verandering de witte kiezen 🙂

  13. Origineel geplaatst door VisionRoij
    Ik vraag me af… waarom neemt iemand die een iPhone heeft nou een 3G model ? Je kan via MyWi toch gewoon de 3G verbinding van je iPhone delen ?

    Met de nieuwe 4.3 kan je het zelfs ‘legaal’ of zonder jailbreak! 🙂 lang leve m’n iPhone 4! Die hou ik nog een jaartje.. Dit jaar wordt het een iPad 2!

  14. zeker weten een zwarte 32GB WiFi. al mijn apple spul heeft een zwarte rand rond het scherm.

  15. Ik vind de witte een beetje een “fotolijstje-gevoel” geven, maar dat zal wel een kronkel van mij zijn. 😉

    Origineel geplaatst door VisionRoij
    Ik vraag me af… waarom neemt iemand die een iPhone heeft nou een 3G model ? Je kan via MyWi toch gewoon de 3G verbinding van je iPhone delen ?

    Ik heb nu een WiFi-only iPad, maar toch spijt dat ik niet de 3G heb. Ten eerste vreet MyWi absurt veel stroom en is de iPhone in no-time leeg. Daarnaast mist de WiFi iPad ook nog eens de GPS, wat ook wel handig is om beschikbaar te hebben.

  16. Hallo.

    De witte, maar wel een beetje sadisties, als ik naar de afbeeldkng kijk.

  17. Als je je iPad hoofdzakelijk thuis gebruikt dan is 3G misschien niet direct nodig. Eventueel kun je onderweg je Personal hotspot van je iPhone gebruiken. Zelf kies ik denk ik wel voor 3G. Dat miste ik tijdens mijn laatste vakantie toch wel een beetje. Met een lokaal prepaid data kaartje ben je dan tenminste niet van WiFi afhankelijk (vaak langzaam met veel gebruikers waar ik was).

    Hoeveel GB je nodig hebt hangt ook erg af van je gebruik. Als je regelmatig synchroniseert hoef je echt niet al je muziek en films erop te zetten. Dit doe je eventueel al je voor een langere tijd van huis bent. En thuis kun je nu ook muziek direct vanaf iTunes streamen, dus dat hoef je niet meer op je iPad te zetten.

    Ik heb nu 16 GB, wat in principe net genoeg is voor zoals ik hem gebruik, maar kies straks denk ik toch voor 32 GB. Dan weet ik zeker dat ik me niet druk hoef te maken over de vrije ruimte.

    Wit is inderdaad mooi, maar misschien vooral omdat we dat nog niet kennen. Ik kies zelf voor zwart. Dat is tijdloos en en ziet er ook beter uit bij films.

  18. @Miranda:
    Haha, het valt me nu pas op. Bij de zwarte iPad is het een zwarte (man), en bij de witte een blanke (vrouw). Toeval?

  19. @Jeroen: Ik denk dat dat toeval is, maar de keuze voor een zwarte man en blanke vrouw lijkt mij geen toeval. Zo worden meerdere bevolkingsgroepen aangesproken. Dit valt mij vaker op bij (vooral Amerikaanse) bedrijven. Bekijk de advertenties van bijvoorbeeld Microsoft maar eens goed.

  20. Zwarte iPad 32Gb + 3G besteld! Kan niet wachten tot 25 maart!

  21. Voor de ipad ga ik voor zwart ivm films ed. Mijn volgende iphone wil ik wel een witte eigenlijk 🙂 .

  22. Ik ga voor de 32 wifi wit :). Vind wit er wat sjieker uitzien en het is weer is wat anders als al dat zwart in de electronica wereld. Past ook mooier bij al die witte accessoires van Apple ;). Maar het blijft persoonlijk. Ze hebben wel een punt met de films, maar ik denk dat het mij niet zo zal opvallen. Afwachten maar ik hoop dat ik er geen spijt van krijg ;).

  23. Een witte rand trekt de aandacht weg van het scherm. Zwart voor mij dus. Andere vraag, wie zou een witte tv kopen?

  24. Een witte iPad 2 naast mijn zwarte iPad 1.
    Dan grijp ik teminste niet mis anders lijken ze misschien te veel op elkaar.
    Ben namelijk een groot gebruiker van ipads.

  25. Ik zal de poll manipuleren, ik ga er namelijk geen kopen, maar vindt de witte wel het mooiste.

  26. Vind zwart inderdaad handiger bij het kijken van films en gebruik van apps als geheel, maar bij het internetten staat wit weer heel chique.
    Ik heb uiteindelijk voor wit gekozen omdat al mijn Apple spul al jaaaren zwart is en dit is weer eens wat anders.
    Waarschijnlijk gaat de ipad weer in een hoes, waardoor de kleur weer helemaal wegvalt 🙂

  27. @GamerGames:

    Ga ik het je denk toch weer moeilijk maken.
    Tuurlijk 32 GB is best veel maar bedenk dat de games voor de iPad 2 ook weer groter worden.

  28. Hoe zit het nu met de achterkant?
    Is het bij de witte iPad ook nog gewoon een aluminium achterkant kleur of is deze ook wit?

  29. ik ben niet van plan om een ipad 2 te kopen. ik heb wel een ipad 1 maar het valt me zwaar tegen dat je er geen flash op kan gebruiken. de Skyfire browser werkt ook niet perfect.

    Mede daardoor ga ik voor een Android tablet dat gezeik over virussen op Android dat vind ik allemaal zwaar overtrokken. Windows heeft ook veel virussen maar dat komt door dat het popair is. Maar er is genoeg tegen te doen. Als je zelf een beetje na denkt en niet zomaar alles installeerd dan is er weinig tot niets aan de hand.

  30. @Mark:
    Heb een prachtige witte Loewe aan de muur hangen, en het heeft me nog nooit afgeleid bij films of tv kijken dus volgens mij valt het wel mee.

  31. @ipoddemon: Dat je geen flash kan gebruiken op de iPad was al van dag een duidelijk ( en ook een duidelijke keuze van Apple om het niet te ondersteunen) , waarom mensen dan nog steeds klagen dat het ze tegenvalt, het niet wisten en dat soort smoesjes vind ik wel zwak.
    Als flash zo belangrijk is moet je de iPad gewoon niet aanschaffen en voor een Android gaan.
    Als je de iPad dan toch neemt moet je er ook niet over zeiken het is geen geheim dat flash niet werkt en er is meer dan genoeg over geschreven in de pers.

  32. @Mark:
    Mijn oom heeft die Philips TV met de Ambilight niet alleen aan de achterkant, maar ook op de witte omlijsting. In de middag zet je deze functie gewoon uit en kijk je dus in feite naar een TV met een witte omlijsting. Ik moet zeggen dat dit best wel rust uitstraalt en je niet afleid van het beeld. Het staat ook wat chiquer. Maar goed, het is en blijft smaak, maar ik denk niet dat zo zeer een witte rand je compleet afleid van het scherm. En je raak er aan gewend :).

  33. Je snapt toch wel dat de donkere man de witte iPad heeft en de blanke dame de zwarte?

    @Jeroen:

  34. maar je hebt dan geen GPS, deze is alleen aanwezig in de 3G modelen @VisionRoij:

  35. Op de wifi versie zit geen GPS, op de 3G wel

    @Patrick:

  36. Op 25maart is een witte iPad 32gb wifi only van mij!!

    ( ik heb een iPad 1 met 3g ..maar dat heb ik nooit gebruikt vandaar gwn een wifi only model)

  37. Ik wil dit keer wel een 3G, toch wel eens handig als je op weg bent en op het net wil kijken of mail Wilt lezen

  38. Leuk dat de wit/zwart keuze aan de orde is gesteld, want ik zit al dagen te tobben, weet gewoon niet welke kleur ik moet nemen. Wit vind ik mooier, maar ik ben idd ook bang dat de rand afleid. Op zwart zie je meer vingers. Moeilijk moeilijk, nog een week te gaan…
    Ik weet wel dat ik de wifi 32 gb ga kopen.

  39. Ik heb een 32GB zwart wifi only besteld. Hopelijk hebben ze er als hij uitkomt in Nederland en België genoeg binnen en niet zoals bij iPhone4 een 20 stuks per winkel. Dan zou het nog een paar weken na 25 maart kunnen zijn tegen dat we er eentje hebben.

  40. Zwart 32 gig wifi only :D. Maar waar hebben jullie allemaal je iPad gereserveerd dan? In het buitenland?

  41. Origineel geplaatst door Pindakoek
    Zwart 32 gig wifi only . Maar waar hebben jullie allemaal je iPad gereserveerd dan? In het buitenland?

    Gewoon Dixons.nl !

  42. Zwart uiteraard.. en dan 64g 3g.
    Alle knoppen en logo zijn zwart evenals 3g balk, als dat allemaal wit was zou het mooi combineren, nu is het met wit net niet..
    Daarnaast oogt zwart in combinatie met alluminium/rvs wel super strak!
    Ochtend na keynote gereserveerd bij apple store, verwacht hem de 25e op te kunnen halen..

  43. Bij zwart komen de kleuren mooier uit. Daarom zie je bij televisies ook altijd een zwarte rand rond het scherm. Bij de witte iPad valt de rand er omheen veel meer op, waardoor de kleuren minder opvallen. Zwart voor mij dus.

  44. Origineel geplaatst door Miranda
    Hallo.De witte, maar wel een beetje sadisties, als ik naar de afbeeldkng kijk.

    sadistisch
    [bijvoeglijk naamwoord]• waarbij men geniet van de pijn van anderen
    vb:dat stenen gooien naar vogels is een sadistisch spelletje
    bijvoeglijk naamwoord: sa-dis-tisch
    sadistischer

    Volgens mij bedoel je een ander woord:P
    Btw ik neem een Witte 32GB Wifi.

  45. Origineel geplaatst door VisionRoij
    Ik vraag me af… waarom neemt iemand die een iPhone heeft nou een 3G model ? Je kan via MyWi toch gewoon de 3G verbinding van je iPhone delen ?

    op de 3G modellen zit GPS en de gewone niet

  46. Ik zit te twijfelen tussen zwart 32 GB en 16Gb. 32Gb is toch weer 100 euro extra…

  47. @Samoerai:

    Toen ik de ipad kocht waren er nog geen mooie android tablets. Ik kocht de ipad omdat ik wilde weten of het goed werkte. Ik moet wel zeggen dat het goed werkt. Maar echte minpunten vind ik het ontbreken van flash, Geen Usb, en geheugen kaart slot.

  48. Kan een versie met 3G ook zonder simkaart opstarten? Ik wil eigenlijk een witte 16gb met wifi, maar wil eigenlijk ook GPS al was het maar om niet steeds postcode in te moeten vullen in marktplaats app en local search. En ik wil ook dat programma’s als Layar werken ( woon in monumentaal stadje en om je heen kijken met Layar is zelfs thuis leuk op mijn vriendjes HTC Desire (Layar werkt al niet op mijn iPhone 3G)

    Heb 3G zelden tot nooit nodig, maar wil wel graag dat alle proggies werken, liefst ook navigon enzo, dus dan maar wat extra geld voor de 3G versie, maar perse een simkaart is wel een groot nadeel m.i.

    En hoe kom ik desnoods aan een extra sim? Heb al duur t-mobile iPhone abo.

    Kan iemand dat uitleggen please?

  49. @Quinty:
    Met of zonder sim erin maakt niks uit voor de algemene werking of voor je GPS. iPad 3G kiezen met ingebouwd GPS is een verstandige keuze.

  50. Ik koop een witte en een zwarte… Ik hou jullie op de hoogte welke ik het fijnst vind….

  51. Origineel geplaatst door Quinty
    Kan een versie met 3G ook zonder simkaart opstarten? Ik wil eigenlijk een witte 16gb met wifi, maar wil eigenlijk ook GPS al was het maar om niet steeds postcode in te moeten vullen in marktplaats app en local search. En ik wil ook dat programma’s als Layar werken ( woon in monumentaal stadje en om je heen kijken met Layar is zelfs thuis leuk op mijn vriendjes HTC Desire (Layar werkt al niet op mijn iPhone 3G) Heb 3G zelden tot nooit nodig, maar wil wel graag dat alle proggies werken, liefst ook navigon enzo, dus dan maar wat extra geld voor de 3G versie, maar perse een simkaart is wel een groot nadeel m.i.En hoe kom ik desnoods aan een extra sim? Heb al duur t-mobile iPhone abo. Kan iemand dat uitleggen please?

    LOL broek! aan de ene kant wil je het beste van de markt hebben maar aan de andere kant wil je ook de oude technologie ?

    denk je nou werkelijk dat we over 4 jaar nog met SD kaartjes rondlopen? of een usbstick veelvuldig aan het gebruiken zijn? maak gewoon gebruik van een online opslag dienst! en je kan je usbstick nooit meer vergeten! en kom op flash!? het woord alleen al klinkt als een enge ziekte ik heb het nog nooit 100% stabiel op een PC of MAC zien draaien laat staan op een apparaat met een NOG kleinere capaciteit! nee dat gaat hem niet worden + daarbij heeft flash geen support voor touchscreens (dus multitouch zit er ook al niet in) je moet ook niet proberen om met een TANK een loopbrug over een rivier te steken want dat is het vergelijk wat je maakt. Veel succes met een android tablet!

  52. @Quinty:
    Daar kan ik heel kort over zijn. Het antwoord is ja. Ik heb zelf een ipad 1 waar ik later een sim kaartje bij heb gekocht.mijn ipad heeft wifi & 3G.

  53. Origineel geplaatst door Roy
    @Mark:
    Heb een prachtige witte Loewe aan de muur hangen, en het heeft me nog nooit afgeleid bij films of tv kijken dus volgens mij valt het wel mee.

    Precies. De witte rand van mijn MacBook heeft me ook nog nooit afgeleid bij surfen of film kijken.

  54. iPad zou ik altijd in het zwart nemen ivm films ed, precies zoals gizmodo zegt. De iPhone 5 darentegen zou ik graag een witte hebben 🙂 .

  55. Ik hoop dat de Ipad 2 release niet zal worden uitgesteld in Nederland en België zoals vorige jaar met de iPhone 4 . Als je ziet dat ze nu al in de VS overal uitverkocht zijn !! Het is nu al 4 weken wachten al je bestel via Apple.com .
    Ik hoop het niet maar ik vrees er al voor…..

  56. Origineel geplaatst door Ipaddemon
    @Samoerai: Toen ik de ipad kocht waren er nog geen mooie android tablets. Ik kocht de ipad omdat ik wilde weten of het goed werkte. Ik moet wel zeggen dat het goed werkt. Maar echte minpunten vind ik het ontbreken van flash, Geen Usb, en geheugen kaart slot.

    Ik wil niet weer die hele discussie hier starten, maar er waren inderdaad geen mooie android tablets vorig jaar, en die zijn er nu nog steeds niet. Xoom verbleekt qua prestaties en dikte bij de iPad, Galaxy 10.1 inch gaat terug naar de tekentafel, en de rest is sowieso een stuk duurder.

    On-topic: die witte lek mij erg mooi, zeker in combinatie met zo’n blauwe cover. Alleen heb ik nu wat meer afbeeldigen gezien, en de kleuren komen gewoon niet lekker uit op die witte. Daarnaast zijn de knopjes en het Apple logo zwart, dus dat matcht ook niet mooi. Ik snap niet dat Apple die knoppen niet gewoon mooi aluminium-kleurig heeft gemaakt, dat lijkt mij veel chiquer. En dan het Apple logo laten matchen met de randkleur (dus of wit of zwart). Nee, er zijn mij teveel nadelen bij de witte.

  57. iPad1 heb ik 32gb wifi gekocht en heb me meermaals beklaagd dat ik toen niet de wifi+3G genomen heb.

    Vooral in het buitenland stoorde me dit mateloos en dat is binnenkort voorbij met men zwarte 32gb wifi+3G iPad2

    waarom duurt dat wachten tot 25 maart toch zo lang ?

  58. Origineel geplaatst door Luuk
    Bij wit worden de LCD randen zichtbaar. Bij zwart loopt alles in elkaar over. Dus zwart is strakker en mooier.

    Zeker, dat denk ik ook.

  59. Ik neem een witte iPad,, zwart is zo saai, wit is eens iets anders en ook suuuupermegaaaaaveleeeeemooier! ik vind de zwarte juist NIET strakker en mooier , dat is de witte !
    Go For White!! das veel moderner !!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.