Reacties voor: Zimbra en Kerio: alternatieven voor Exchange en MobileMe

De ondersteuning van Exchange ActiveSync is niet alleen gunstig voor Exchange-gebruikers, maar bedrijven die Exchange-achtige oplossingen aanbieden kunnen het protocol ook gebruiken voor hun eigen producten. Zoals Zimbra en Kerio.

Reacties: 10 reacties

  1. En welke zijn gratis dan 😀

    ja ik weet het Hans=Hollander 😀

  2. geen van beide is gratis… Zimbra heeft een gratis versie, maar daar zit volgens mij geen Mobile pakket bij.
    Sowieso niet voor de thuisgebruiker…

  3. Ik heb gister geprobeerd een Kerio MailServer te gebruiken. Maar helaas werkte het niet bij mij, kreeg alleen een “Inbox” folder zonder inhoud. Iemand anders meer geluk?

  4. Kerio: http://support.kerio.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=489
    Heb geen Iphone maar Exchange Connector werkt bij mij probleemloos.

    Willem

  5. @Hans
    Gratis is een balpen lenen, en dan de hele dag met een post-it note achter je collega’s aanrennen om te vragen of ze misschien een afspraak met je hebben gemaakt.
    (Exchange for the Poor)

  6. Nou… volgens mij is mail2web.com toch echt gratis hosted exchange. Werkt best ok, enige nadeel dat ik kan ontdekken is dat bij uitgaande mail altijd je mail2web-adres wordt meegestuurd als reply adres, ipv een eventueel gewenst ander adres. Maakt eigenlijk ook niet zo heel veel uit: als iemand dan weer reageert op jouw antwoord, wordt het toch weel naar je device gepusht. Anders was het helemaal perfect.

    Dat is pas Exchange For The Poor 😉 Aanrader!

  7. Ja, maar op dat niveau heb je ook Google Docs/Mail/Contacts.
    Web interface en geen echte push vanaf je Desktop -> geen Exchange met een hoofdletter.

  8. @Willem:
    Idd ik heb dit net gedaan en het werk perfect! Ik draai al jaren een Kerio Mailserver en ik kan zeggen dat het een ideaal pakket is! Nu helemaal super in combinatie met mijn iPhone 3G:)

    Bedankt!

  9. Nucleus biedt Zimbra in hosted vorm aan, vanaf 3 euro per maand.

    http://www.nucleus.be

  10. @Bacillus: Google mail pusht toch niet? Dat doet mail2web wel namelijk, in die zin dus meer dan syncen alleen. De webinterface is een extraatje en gebruik je in principe niet, gaat gewoon met ActiveSync protocol. Hoe bedoel jij dan “geen echte push van je desktop”? Ik zie namelijk geen verschil met een “echte” Exchange server… (niet om te zeuren, ben gewoon benieuwd)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.