Italiaanse investeringsfirma biedt $250.000 voor iPhone-applicaties

De Italiaanse venture capitalist H-FARM gaat 250.000 dollar steken in het stimuleren van nieuwe iPhone-applicaties. De deadline voor aanmelding is 30 september.

Venture capital voor killer iPhone applicatiesiPhone-ontwikkelaars die nog steeds geen geld van iFund hebben ontvangen kunnen nu een nieuwe gooi naar geld doen. De Italiaanse venture capitalist H-FARM heeft $250.000 beschikbaar gesteld voor een fonds, waarmee nieuwe iPhone-applicaties gefinancierd kunnen worden. Ontwikkelaars moeten een voorstel van drie pagina’s als PDF insturen om te kunnen meedingen.

H-FARM heeft de deadline op 30 september gezet. Welke criteria er bij de beoordeling worden gehanteerd is af te leiden uit een omschrijving op de website: “Kijk naar de telefoon en vraag jezelf af welk icoon je naast de weersvoorspelling, de valutakoersen en YouTube zou willen zien”. Heb je een killer applicatie voor de iPhone gepland, maar geen geld om je baan op te zeggen en er fulltime aan te gaan werken, dan kan wat extra kapitaal wellicht een goed idee zijn.

Mocht je worden gekozen, dan kun je je idee uitwerken in de kantoren van H-FARM in Treviso (Italië) of Seattle (VS).

Meer info: H-FARM
Via: MacNN

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2008, 11:43
Categorie Apps
Onderwerpen apps, financieel, italië, ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.