Reacties voor: Ziggo GO-update voegt bijna 50 zenders en betere AirPlay toe

De Ziggo GO-app bevat bijna 50 extra zenders om te streamen, plus de optie om meer films en series met AirPlay en Chromecast te streamen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Waarom dan niet meteen een ATV4 app 🙁 Gemiste kans

  2. Geen AirPlay voor Replay… de buurman komt wel bij mij de iPad lenen om een voetbalwedstrijd te kijken, maar ik kan als klant nog niet eens fatsoenlijk een uitzending terug kijken met mijn eigen gezin.

  3. @Michel: Dan koopt de meerderheid van de mensen een Apple tv en kunnen ze geen extra geld vragen voor een decoder of smsrtcard etc.

  4. Ik zie nog versie 2.3.15 in de app-store, zoals ook in het artikel. Dit is een release van 1 maart, er staat ook in de release-notes niets over de extra zenders. Het artikel doet mij vermoeden dat er net een nieuwe release is geweest. 1 maart vind ik wel lang geleden voor een artikel wat vernieuwingen meldt. Of komt er binnenkort nog een release aan, dat heb ik dan gemist in het artikel.

  5. @BC: Dat klopt, en dat is de meest waardeloze reden ooit. Persoonlijk zou ik meer betalen voor een appleTv app… volgens mij zit niemand in deze tijd meer te wachten op zo’n stom gebruiksonvriendelijk kastje bij je tv.

  6. Origineel geplaatst door P4Z
    Ik zie nog versie 2.3.15 in de app-store, zoals ook in het artikel. Dit is een release van 1 maart, er staat ook in de release-notes niets over de extra zenders. Het artikel doet mij vermoeden dat er net een nieuwe release is geweest. 1 maart vind ik wel lang geleden voor een artikel wat vernieuwingen meldt. Of komt er binnenkort nog een release aan, dat heb ik dan gemist in het artikel.

    De zenders worden gepushed door Ziggo. Daarom is er geen nieuwe app nodig.

  7. Ik moet zeggen dat airplay erg goed werkt met de ziggo go app ook met de extra film en serie bundel. Nu replay nog 😊 hopelijk maken ze in de toekomst nog een atv4 app

  8. @P4Z: de huidige versie is 3.113, die is van 1 maart 2017. Bij de link, die niet werkt op mijn iPhone of iPad, staat 2.3.15

  9. Ook ik sluit mij aan bij degenen die het betreuren dat er geen schot zit in AppleTV apps waarmee je naar TV-uitzendingen (inkl. gemist) kan kijken. Inderdaad zou ZIGGO inkomsten kunnen mislopen door de verkoop van minder SmartCards en/of een extra Horizon boxje. Marketeers bij ZIGGO zullen wel uitgerekend hebben dat het verlies van deze inkomsten niet opweegt tegen de extra klanten die ze zouden kunnen krijgen door die app wel te hebben voor de AppleTV (of zouden ze deze analyse zijn vergeten ?). Dus waarom ‘klungelen’ met AirPlay ? Overigens staat ZIGGO hier niet alleen in. Ook de andere providers schieten niet echt op. Canal Digitaal timmert echter ook heel goed aan de weg en heeft ook een goed werkende app (maar nog niet voor de AppleTV). De klant staat dus niet centraal in deze materie. Het is een kwestie van tijd, maar die tijd zou sterk bekort kunnen worden door als provider niet vast te blijven houden aan een dienstverlening uit de jaren tachtig.

  10. @Moi: Vandaar, bedankt voor de info!

    @Jeroen: Je moet nog een keer op de link(die nu zwart ipv blauw is) drukken, bij mij doen ze het ook vaak niet de eerste keer vanuit de iCulture-app.
    Mijn huidige, up-to-date versie is volgens de app 2.3.15(zie instellingen van de app). Ik weet niet waar jij de andere versie vandaan haalt, kan misschien een vertraging in de app-store zijn?

  11. Origineel geplaatst door N. Noordegraaf
    Ook ik sluit mij aan bij degenen die het betreuren dat er geen schot zit in AppleTV apps waarmee je naar TV-uitzendingen (inkl. gemist) kan kijken. Inderdaad zou ZIGGO inkomsten kunnen mislopen door de verkoop van minder SmartCards en/of een extra Horizon boxje.

    Ook ik erger me groen en geel aan de recentelijk ontvangen Horizon kist. Zo erg dat ik hem al een maand niet gebruikt heb. Met de tour op komst is een verbeterde airplay wel fijn.

    Is overstappen op Knippr trouwens niet iets om te overwegen? Zij hebben wel een Apple TV app.

    Iemand ervaring?

  12. Er zijn dus nog mensen die elke maand veel geld betalen voor een kabelabonnement. Wow. Maar ja, dan krijg je wel zenders als Baby TV, MyZen HD en soaps in het Hindi. Dat moet ik dan weer allemaal missen.

    Neem een sprietantenne voor gratis NL 1, 2 en 3 en de regionale tv in HD, Vul het aan met Netflix. En pluk de rest van internet. Klaar voor 7,99 in de maand. Belangrijk voordeel: je hoeft niet telkens langs al die bagger te zappen.

  13. Origineel geplaatst door Jeroen
    @P4Z: de huidige versie is 3.113, die is van 1 maart 2017. Bij de link, die niet werkt op mijn iPhone of iPad, staat 2.3.15

    3.113 is niet de versie maar het aantal ingediende recensies. 2.3.15 is idd de laatste

  14. Nog een gemiste kans dat ze ook nog steeds geen picture-in-picture ondersteunen.

  15. Vorig week terug van vakantie (buitenland). Op vakantie zou Ziggo Go een absolute toegevoegde waarde kunnen hebben maar daar doet die het niet.. Netflix doet het wel in het buitenland. Dus Ziggo Go is voor mij momenteel totaal nutteloos. Ziggo is bang dat zij de slag met Netflix etc gaan verliezen….zorg er dan voor dat Ziggo Go het overal doet voordat je het zenderpakket uitbreidt.

  16. @Rv: bij ziggo is maar een pakket waar alles in zit de hbo series en films en de extra kanalen. Via ziggo Go is de enige manier om bv GoT te kijken en gelukkig werkt airplay hiermee. Ik sluit mij aan bij de rest het wordt echt tijd voor een atv app.

  17. Knippr werkt opzich best goed, soms een vastloper en dan is het erg vervelend dat je, naast nl1,2 en 3, niet kan spoelen..

    Maar ik gebruik t en heb alleen een atv op mn tv aangesloten..

  18. @schmrtzzz: Je hebt dan nog steeds internet nodig. Vaak is de toevoeging tv nihil in de meerprijs naast je internetaansluiting. Dus zo gek is het niet dat mensen nog tv hebben.

  19. @Rv: Heeft met rechten te maken. Als je een VPN installeert dan werkt het waarschijnlijk wel.

  20. Dit is wel leuk, maar zo lang je je pc of laptop aan sluit op een tv kan je alles zien, maar wil je je iPad of iPhone aan sluiten dan wordt dat nog steeds niet ondersteund. Je maakt dat mensen niet wijs door te zeggen dat is een rechten kwestie aangezien er meer illegale zaken met een pc gedaan kunnen worden dan met een iPhone of iPad (zonder jailbreak). Ziggo blijft maar te leur stellen.

  21. @Menno: precies. Waar het om gaat is de internet toegang. Dan wil ik ook nog graag wat sport live zien en HBO en dan ontkom je gewoon niet aan een tv abonnement. Tegenwoordig staat Netflix meer aan dan horizon box maar toch heb je zo’n abonnement nodig. Natuurlijk kan je zo’n beetje alles legaal en vooral illegaal van internet plukken maar vaak werkt het dan weer net niet op het moment suprème of is de kwaliteit bagger. Op dit moment is het gewoon niet anders en betaal je nog een smak geld als je én goede kwaliteit wil zien en legaal bezig wil zijn. Jammer dat Apple niet die markt heeft weten open te breken met een mooie televisie en bijbehorende content. Maar het is ook een hels karwei.

  22. @Michel: Ja, hier hetzelfde. Heb mijn tv abbo bij Ziggo opgezegd en een Knippr abbo genomen op mijn ATv4, werkt prima. Belangrijkste reden voor mij was dat Ziggo geen ATv4 app heeft en ik een hekel heb aan hun decoders. Nu alleen de ATv4 aan mijn tv hangen met de Apple afstandsbediening die zowel tv als ATv bedient, Netflix en Knippr erop en klaar!

  23. Origineel geplaatst door Ivo
    @BC: Dat klopt, en dat is de meest waardeloze reden ooit. Persoonlijk zou ik meer betalen voor een appleTv app… volgens mij zit niemand in deze tijd meer te wachten op zo’n stom gebruiksonvriendelijk kastje bij je tv.

    inderdaad daarom heb ik CI+ kaarten in de tv.
    1 van de tv’s heeft time shift en opnemen op zijn eigen harde schijf maar ziggo staat dat alleen toe op npo1 zender de andere zenders zijn hiervoor geblokeerd.
    op deze manier wordt kabel of abonee tv een achterhaald concept.
    ook de paketten zijn geen goede combi.
    had ik maar glasvezel dan geen ziggo meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.