Ziggo Go-app

Ziggo GO-update voegt bijna 50 zenders en betere AirPlay toe

De Ziggo GO-app bevat bijna 50 extra zenders om te streamen, plus de optie om meer films en series met AirPlay en Chromecast te streamen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De Ziggo GO-app heeft een flinke update gekregen. Je kunt bijna vijftig extra zenders bekijken en er is meer content via AirPlay en Chromecast te bekijken. De update wordt op serverniveau uitgerold, dus je hoeft de app zelf niet te updaten.

Ziggo Go-app

Ziggo GO-update: meer zenders voor iedereen

Mensen met een standaard tv-pakket kunnen flink wat meer zenders streamen, zoals ARD, ZDF, BBC One en BBC Two, allemaal in HD-kwaliteit. In normale kwaliteit kijk je naar onder andere naar Aljazeera English, Arte, de Amsterdamse zender AT5, Mediaset Italia, TRT Türk, TVR en de Duitse zenders NDR en WDR.

Mensen met een Movies & Series XL-bundel boffen helemaal, want zij krijgen er nog veel meer kanalen bij. Denk daarbij aan 100% NL TV, Animal Planet HD, Baby TV, BBC Entertainment, Boomerang, CBS Reality, Fashion TV HD, MTV Live HD en MyZen HD. Daarnaast zijn er nog zes nieuwe zenders voor mensen die Hindi-spreken en in hun eigen taal willen tv-kijken.

Het complete overzicht vind je in deze PDF.

Ziggo GO app-menu's

Ziggo GO heeft AirPlay voor Movies & Series

Mensen met een Movies & Series-pakket kunnen nu ook films en series streamen via AirPlay naar hun Apple TV. Hetzelfde geldt voor mensen met een Google Chromecast. Zo kun je bijvoorbeeld de HBO-films en -series nu op je Apple TV bekijken. Overigens is dit niet voor alle films en series geschikt, want ze zijn niet allemaal in HD beschikbaar en vanwege rechtskwesties is het ook mogelijk dat sommige films niet via AirPlay te kijken zijn. Tv-programma’s terugkijken via Replay TV (een soort uitzending gemist) kan ook nog steeds niet via AirPlay; iets wat vermoedelijk ook met rechten te maken heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2017, 14:49
Categorie Apps
Onderwerpen televisie, ziggo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.