Reacties voor: YouTube begonnen met uitrol van nieuw design met knoppenbalk

De YouTube-app voor de iPhone en iPad krijgt een nieuw design. YouTube is namelijk gestart met de uitrol van een nieuwe knoppenbalk, zodat je makkelijker naar verschillende onderdelen in de app kunt navigeren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Dit design heb ik al bijna een week. Beetje oud nieuws

  2. Beetje oud nieuws, ik heb het al bijna 2 weken, zelfs al naar jullie getweet!

  3. Heb het sinds maandag

  4. Ik heb het nieuwe design nog niet. Ik ben benieuwd. Het ziet er zeker als een verbetering uit. Al ben ik nog steeds niet zo’n fan van de felle rode kleur…

  5. Heb dit design al een paar maanden.

  6. Ik heb het sinds gisteren, verschrikkelijk lelijk… Het seizoen tussen categorieën is een groot gemis.

  7. Beter. Eindelijk van die lelijke Android navigatie af. In de iPad app zat het al langer dus ik had al wel het vermoeden dat dit er aan kwam.

  8. Kan iemand me misschien uitleggen waarom je (ook met het nieuwe design) nog steeds geen reacties kunt lezen of plaatsen bij youtube filmpjes via je iDevice? Vind dit echt een tekortkoming omdat ik niet altijd zin heb om daarvoor speciaal mijn laptop aan te moeten zetten. Youtube (Google) zelf geeft geen commentaar…

  9. @Marc de Cock: Waar heb je het over? Als ja helemaal naar onder schrol op je iPhone dan kan je daar toch gewoon reacties lezen en plaatsen?

  10. @Marc de Cock: Dat hoort wel gewoon te werken als je een account hebt. Misschien kun je op het internet kijken voor een oplossing.

  11. Het nieuw is echt slecht en lijk afgewerkt! Geef mij het oude maar weer terug.

  12. Vegen heb ik nooit gedaan, ik drukte altijd al op de knoppen en dit werkte ook.
    Dat je kan zien hoever je in een video bent is inderdaad erg handig.

  13. Origineel geplaatst door Erwin
    @Marc de Cock: Waar heb je het over? Als ja helemaal naar onder schrol op je iPhone dan kan je daar toch gewoon reacties lezen en plaatsen?

    Bedankt!!! Weet je dat ik dat nog nooit eerder gezien heb? Je vindt daar inderdaad alle reacties, dat ik daar al die tijd overheen gekeken heb zeg…

  14. Nu nog een liggende weergave van de app, irritant en onnodig om telkens je iphone te draaien om video full-screen te bekijken en daarna te navigeren in de app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.