YouTube Creator Studio iPhone iPadYouTube Creator Studio iPhone iPad

YouTube Creator Studio nu ook voor de iPad

YouTube Creator Studio is er na de iPhone nu ook voor de iPad. Met de app kan je video's in je kanalen beheren en statistieken zien.

YouTube Creator Studio iPhone iPadYouTube Creator Studio iPhone iPadDe video-uploadapp van YouTube is voortaan een universele app. Na de laatste update is YouTube Creator Studio er na de iPhone nu ook voor de iPad. De app is je eerste mobiele bestemming als je je videokanalen wilt beheren op YouTube.

Je kan video’s ook na het uploaden van video’s aanpassen in je kanalen. Zo kan je de titel, omschrijving en tags na publicatie nog bijschaven. YouTube Creator Studio verstuurt bovendien pushberichten naar je eigen smaak. Als je een bepaald aantal views hebt op je nieuwste video bijvoorbeeld, of als erop wordt gereageerd. In een aantal eenvoudige grafieken zie je de kijkstatistieken van de afgelopen periode en zie je wanneer er veel is gekeken.

YouTube Creator Studio iPad screenshot

YouTube Creator Studio is als app niet gemaakt om video’s te bewerken of te uploaden. Wie op zoek is naar een simpele videobewerker, kan aan de slag met het dinsdag door ons getestte Adobe Premiere Clip of het eveneens vernieuwde en indrukwekkende Videon. Voor het uploaden van video’s kan je ook Google’s eigen app YouTube Capture gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2014, 14:12
Categorie Apps
Onderwerp youtube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.