iPad Air 2 1

Foto’s van dunnere iPad Air 2 zonder geluidschakelaar verschenen

Op foto's is een dunnere iPad Air 2 met Touch ID te zien. Bijzonder detail: de gelekte ipad Air 2 heeft geen geluidschakelaar meer.

iPad Air 2 3
Op gelekte foto’s van Vietnamese blog Tinhte.vn wordt de vermeende iPad Air 2 getoond. Het ontwerp is zoals in eerdere foto’s al werd getoond: de nieuwe iPad lijkt op de huidige iPad Air, maar is iets dunner. De afgebeelde iPad Air 2 heeft een Touch ID-vingerafdruklezer. De foto’s tonen daarnaast een bijzonder designdetail: Apple zou de geluidschakelaar van de iPad hebben verwijderd.

iPad Air 2 2

iPad Air 2 1

Op de zijkant van de iPad Air 2 zitten alleen nog twee volumeknoppen, waarmee je het geluid harder of zachter zet. Een schakelaar waarmee je het geluid in één keer uitschakelt is niet meer aanwezig. Deze schakelaar werd door veel iPad-gebruikers al niet gebruikt om het volume aan te passen, maar had nog een andere functie: je kon er ook het rotatieslot mee aan- of uitzetten.

De iPad Air 2 in de foto’s is volledig geassembleerd, maar kon nog niet worden ingeschakeld. Dat maakt het lastig de authenticiteit van de iPad te verifiëren, maar Tinhte heeft een reputatie: deze zelfde website bemachtigde ook in 2012 een iPad voordat hij überhaupt in de winkels lag. Volgens geruchten zal Apple op 16 oktober een speciaal iPad-evenement organiseren. Dan zal de iPad air 2 vermoedelijk worden onthuld.

iPad Air 2 5

iPad Air 2 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2014, 14:55
Categorie Geruchten
Onderwerp ipad air 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.