Reacties voor: Mobiele website YouTube voor iPad opnieuw gewijzigd

De YouTube-app voor de iPad heeft een ander uiterlijk gekregen. Eerder verdween al de schermvullende weergave, nu is het uiterlijk ook iets aangepast.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. YouTube-app? Volgens mij is een website toch nog altijd geen app, maar dat zal wel aan mij liggen. 😉

    OT: Ik hoop echt dat google met een deftige APP komt voor de ipad (en iphone), anders gebruik ik mijn ipad voor nog iets minder. Naar een website gaan is echt te veel gedoe voor mij.

  2. Web app is toch ook een app of niet soms? @iPieter:

  3. Ik kan vanuit de mobiele site nu geen airplay meer gebruiken!

  4. @iPieter:

    De optie ‘in begin scherm zetten’ al wel eens geprobeerd? Dan maakt hij gewoon een soort app van de site. Kan met alle site overigens

  5. gebruik al een tijdje TubeBox. doet wel alles full screen en je kunt er heel mooi een youtube bibliotheek mee bouwen. werkt prima en ziet er top uit.

  6. Origineel geplaatst door Bert
    Ik kan vanuit de mobiele site nu geen airplay meer gebruiken!

    Ook ik was enthousiast over de mogelijkheid om via de iPad YouTube aan te sturen voor YouTube op mijn vierra Panasonic. Nu kan dat niet meer. Uitermate irritant, vervelend en zeer gebruikersonvriendelijk.

  7. Ik kreeg gisteren bij filmpjes de melding dat ik een flashplayer nodig had. En kon ze dus niet afspelen. Misschien doe ik iets niet goed maar dit had ik eerder niet.

  8. @Bert: AirPlay kan nog steeds gebruikt worden, alleen op een omslachtigere manier.

    Tijdens het afspelen gebruik je de AirPlay-optie die in de multitask bar verschijnt. Oftewel: twee keer op de homeknop drukken en één keer naar rechts swipen.

  9. Origineel geplaatst door Daniël
    Origineel geplaatst door BertIk kan vanuit de mobiele site nu geen airplay meer gebruiken!Ook ik was enthousiast over de mogelijkheid om via de iPad YouTube aan te sturen voor YouTube op mijn vierra Panasonic. Nu kan dat niet meer. Uitermate irritant, vervelend en zeer gebruikersonvriendelijk.

    Vandaag weer even gekeken en…. Hij doethetweer. Tv symbooltje weer terug opluchting.

  10. Origineel geplaatst door Daniël
    Origineel geplaatst door DaniëlOrigineel geplaatst door BertIk kan vanuit de mobiele site nu geen airplay meer gebruiken!Ook ik was enthousiast over de mogelijkheid om via de iPad YouTube aan te sturen voor YouTube op mijn vierra Panasonic. Nu kan dat niet meer. Uitermate irritant, vervelend en zeer gebruikersonvriendelijk.Vandaag weer even gekeken en…. Hij doethetweer. Tv symbooltje weer terug opluchting.

    Excuses. Nee, vreemd. In safari doetiehetniet en in Chrome wel. Dus in safari de nieuwe YouTube en in Chrome, gelukkig, de vertrouwde oude. Blijft vreemd.

  11. Jammer, na iOS 6 ben ik al mijn favorieten kwijt op mijn iPad, die ik opgeslagen had. Hoe kan ik die terugkrijgen? Ook mijn zelfgemaakte video’s.

  12. @iPieter: Terecht punt. De titel is nu aangepast.

  13. @Thea de Vegte: De backup terugzetten die je gemaakt hebt, helpt niet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.