Reacties voor: YouTube-app voor iOS krijgt verbeterde muziekfuncties

YouTube heeft een update van de iOS-app uitgebracht, met meer muziekfuncties, mixen en aanbevolen muziekvideo's, plus YouTube Music Key.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Maar blijft de app nu ook doorspelen als ik terug ga naar mijn homescreen?

  2. @niels: Volgens mij is dit pas mogelijk wanneer er een abonnement wordt afgesloten van $9,99 per maand. Dit zal pas begin 2015 beschikbaar komen heb ik gelezen.

  3. Andere youtube apps zoals Mxtube Mctube zijn verwijdert uit de appstore. Lekker bezig is Youtube.

  4. Origineel geplaatst door niels
    Maar blijft de app nu ook doorspelen als ik terug ga naar mijn homescreen?

    En als je een jailbreak hebt is daar weer een tweak voor

  5. Ik snap niet wat er aan de vernieuwde app nou makkelijker is dan het was. Lijsten naar eigen voorkeur en zoekhistorie gaf YouTube al. een streamingdienst zou nieuw zijn, maar als daar fors voor betaald moet worden weet ik niet of ze goed kunnen concurreren met Spotify en Deezer. Grootste bezwaar van je YouTube app was/is dat de muziek uitgaat als je de app weg klikt. Zelfs de gratis streaming app van Radio Caroline blijft streamen als je hem weg klikt.

  6. Ik heb liever dat youtube minder data vreet zodat het met een bundel van 2gb de moeite wordt om het uberhaupt te gebruiken 🙂 Sowieso mag die data wel eens wat minder duur en meer gb, we laten ons echt wederom bestelen waar we bijstaan :p

  7. Nog steeds niet dat je de resolutie kan aanpassen van de filmpje?

  8. Beter fixen ze dat je playlist niet refreshed wanneer je een video verwijderd.. Erger ik me al zo lang aan

  9. Wat data betreft, YouTube vreet natuurlijk data en is daarom met afspelen van video’s niet erg geschikt als je geen wifi in de buurt hebt. Of je moet een abonnement met heel veel data hebben. Eén van mijn zoons heeft een iPhone 6, met 300 belminuten en wel 5GB data. Betaalt €55 per maand en hoefde maar €50 aan te betalen. Goeie deal volgens mij. Maar was tijdelijke jubileumaanbieding van T-Mobile.

  10. @macaanzee: Met die actie heb ik ook mogen verlengen.

    Heb nu 1,5gb straks 5gb voor hetzelfde geld als nu.

    Super aanbieding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.