iOS 8 Apple Maps bedrijf 2

Vacature wijst op webversie van Apple Maps

Apple wil een webversie van Apple Maps maken, blijkt uit een vacature op de website. Nu heb je er nog iOS of een Mac voor nodig.

apple maps logoApple werkt aan een webversie van Apple Maps, zo blijkt uit een vacature op de website van het bedrijf. Apple zoekt een getalenteerde en gepassioneerde webontwikkelaar om de kaartensoftware probleemloos op het web te laten werken. Zo’n webversie zou handig zijn voor mensen die veel achter hun bureau zitten en nu grijpen naar Google Maps.

Momenteel kun je Apple Maps alleen raadplegen via iOS en sinds een jaar ook via de Mac. Volgens de vacature-omschrijving gaat de nieuwe medewerker nauw samenwerken met designers en andere teams binnen Apple om snel nieuwe functies te implementeren. Zie je zo’n baan wel zitten, dan heb je ervaring nodig met het maken van gebruikersinterfaces, JavaScript, HTML en CSS. Ook moet je vertrouwd zijn met moderne ontwikkeltechnieken en frameworks. Dat je goed kunt communiceren, is vanzelfsprekend vanwege de samenwerking met andere teams binnen Apple. In iOS 8 zijn wat nieuwe functies toegevoegd aan de Apple Kaarten, zoals integratie met Spotlight en de Berichten-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2014, 9:45
Categorie Diensten
Onderwerp apple maps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.