Yale Linus slim slot

Reacties voor: Bezitters van Yale Linus-deurslot moeten naar andere app overstappen

Gebruikers van een slim deurslot van Yale moeten overstappen naar een andere app als ze hun deurslot willen blijven gebruiken. Ook moet de koppeling met andere diensten opnieuw worden gelegd.

Reacties: 3 reacties

  1. Dit is dus waar ik ongelofelijk de kriebels van krijg… dat je deur slot niet zou kunnen werken in de toekomst omdat de app stopt… nu is het een omzetting (waarom is blijkbaar niet duidelijk)… maar straks???
    Daarom gewoon lekker een sleutel mee….

  2. Origineel geplaatst door John
    Dit is dus waar ik ongelofelijk de kriebels van krijg… dat je deur slot niet zou kunnen werken in de toekomst omdat de app stopt… nu is het een omzetting (waarom is blijkbaar niet duidelijk)… maar straks???
    Daarom gewoon lekker een sleutel mee….

    Daarom is het belangrijk om producten te kopen die lokaal kunnen werken met een breed gedragen platform waarbij je het idee hebt dat het lang ondersteund gaat worden.

    Voor mij de reden om alleen producten te nemen met HomeKit ondersteuning. Deze werken lokaal en als je wil zonder een app van derden. Ik heb het vertrouwen dat Apple HomeKit lang blijft ondersteunen en dan hoef ik ook niet bang te zijn dat apparaten als een slot op mijn voordeur ineens niet meer werken.

  3. NIET downloaden, de acces app dwingt je de yale home app te downloaden. De gebruikers zijn niet gesynchroniseerd en wachtwoord resset geeft een foutmelding. Nieuw account aanmaken en slot koppelen werk niet, want de nieuwe app kan geen slot detecteren. Yale is niet bereikbaar voor commentaar en in de app store regent het klachten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.