Reacties voor: XS4ALL geeft breedbandklanten gratis mobiel internet voor iPad

XS4ALL gaat klanten een gratis simkaart voor mobiel internet geven, om te gebruiken op iPad of laptop. Het aanbod geldt voor mensen met een Extra-abonnement met snel internet.

Reacties: 15 reacties

  1. 200 mb per maand?!? Waardeloos aanbod dus. Tijd dat XS4ALL zijn zaken eens stop zet. Waardeloos bedrijf. Ze lopen echt met alles achter de feiten aan.

  2. Ach, gratis 200 MB, altijd makkelijk voor een mailtje of eventjes surfen. Had je verwacht dat je 15 GB gratis kreeg? Zo gek zijn ze nu ook weer niet. Handig voor nood dus, zo’n simmetje.

  3. Met het verkeerde been uit bed gestapt Richard? 🙂 Zodra het kan bestel ik ‘m meteen. Voor die paar keer dat ik via het 3G netwerk het wereld wijde web op ga is dit een mooie oplossing.

  4. @Richard: Oh ja, want andere providers bieden veel hogere mobiele databundels BIJ THUIS ABONNEMENTEN. Ik ken er eigenlijk geen één die meer dan, uh, 0MB biedt.

    Om bovenstaande reactie te compenseren: Lijkt me tof. Zou voor mij een reden zijn om toch eens serieus ernaar te kijken. Met Spotify Premium én dit wordt zo’n abonnement wel heel erg aantrekkelijk als je hem naast andere breedband abonnementen legt.

  5. Voor incidenteel gebruik is 200MB prima, zeker als je het gratis bij je abonnement krijgt. Als glasvezel hier straks ligt gaat Ziggo er mooi uit en neem ik weer XS4ALL.

  6. @Richard: Behalve met de service, zuurpruim. XS4ALL heeft de beste service van alle providers van NL en als klant krijg ik nu 200mb en het kost me niets extra?

  7. Leuk aanbod, nu nog Extra op mijn adres aanbieden (en dan ook qua snelheid, niet alleen voor ‘gratis’ Spotify.

  8. Had net mijn abo van xs4all gedowngrade vanwege het feit dat de snelheid toch niet gehaald werd.

  9. 72,50 voor een hotspotje??? gebruik mijn iPhne wel als hotspot voor mijn ipad en netbook werkt prima en zit toch in abbo.

    Leuk trouwens dat in tegenstelling wat xs4all beweerd dat de ipad weinig mobiel gebruikt wordt er bij gerelateerde berichten onder, de ipad als mobile data vreter wordt bestempeld in april 2010.

  10. Gebruik mijn iPhone hotspot wel, werkt tot nu prima.

  11. Mooi aanbod!
    Alleen jammer dat ik een Wi-Fi-only iPad heb (en velen met mij denk ik).

  12. Heee T-Mobile, doe ‘s aardig en volg dit voorbeeld 🙂

  13. @Richard : Ze bieden het gratis aan (voor zolang het duurt, als lokkertje): klagen over iets dat gratis is ?!
    2. Ik gebruik zo ongeveer 5 MB per maand aan data met mijn smartphone.
    3. De meeste mensen zullen niet kiezen voor een iPad met 3G en die mensen die dat wel doen (ik ken er wel een paar), komen er vaak achter dat ze 3G weinig tot niet gebruiken met een iPad. Dan blijft alleen het voordeel van de GPS-functie over, mits je een iPad mini hebt…

  14. Prima sim om in de mifi te stoppen zodat kinderen onderweg kunnen twitteren, facebooken en weetikveelwaymeer zonder gebruik te maken van tethering op mijn iphone. 200MB is vast genoeg zolang ze maar geen filmpjes en muziek gaan downen. Ik kom met mijn iphone abo ook zelden over de 500 MB per maand heen.

  15. Origineel geplaatst door Richard
    200 mb per maand?!? Waardeloos aanbod dus. Tijd dat XS4ALL zijn zaken eens stop zet. Waardeloos bedrijf. Ze lopen echt met alles achter de feiten aan.

    En toch zijn ze al jaren gekozen tot beste provider van nederland. Het gaat niet alleen maar om getallen bij een internetverbinding…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.