XS4ALL geeft breedbandklanten gratis mobiel internet voor iPad

XS4ALL gaat klanten een gratis simkaart voor mobiel internet geven, om te gebruiken op iPad of laptop. Het aanbod geldt voor mensen met een Extra-abonnement met snel internet.

ipad reizenJe hebt een iPad, maar een data-abonnement vind je te duur of teveel gedoe? XS4ALL gaat klanten met een breedbandpakket voorzien van een gratis simkaart, die ze in hun iPad kunnen gebruiken. “Uit ervaring weten we dat heel veel klanten iPads hebben maar geen mobiel internet”, zegt een woordvoerder van XS4ALL. “Dat is een groep die we graag willen laten kennismaken daarmee.” Het aanbod geldt alleen voor abonnees die een Extra-abonnement hebben.

Dit is een bundel van 40 euro per maand. Zij kunnen een gratis simkaart aanvragen waarmee ze 200MB dataverkeer krijgen. De databundel is voor 10 euro per maand uit te breiden naar 500 MB of voor 20 euro per maand uit te breiden naar 2 GB. De simkaarten maken gebruik van het 3G-netwerk van KPN en bieden een maximale snelheid van 3,6 Mbit per seconde. Wie kiest voor de grotere bundel van 2 GB krijgt een snelheid van 14,4 Mbps.

De informatie over gratis mobiel internet werd bekend via Breedbandwinkel.nl. De internetbundels zijn per maand opzegbaar en te gebruiken in een iPad of andere apparatuur. Wie dat wil kan voor €30 een usb-modem voor de laptop aanschaffen of voor €72,50 een mobiele hotspot in huis halen, zodat je met meerdere apparaten onderweg kunt internetten. Vanaf 1 mei kunnen klanten de simkaart bestellen. XS4ALL heeft de actie al bevestigd via een woordvoerder, maar heeft het nog niet officieel aangekondigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2013, 17:55
Categorie iOS
Onderwerp mobiel internet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.