Apple nodigt 150 scholieren uit voor WWDC 2013

Apple gaat 150 scholieren en studenten uitnodigen voor WWDC 2013. Om kans te maken moet je een app laten zien en tussen 13 en 17 jaar oud zijn.

wwdc-studentsEerder vandaag werd bekend dat WWDC 2013 plaatsvindt van 10 tot 14 juni. Ben je ouder dan 13 jaar en zie je een carrière als appontwikkelaar wel zitten, dan is er kans dat je gratis naar WWDC kunt afreizen. Net als vorig jaar biedt Apple een kleine groep scholieren en studenten de mogelijkheid om op uitnodiging van het bedrijf aanwezig te zijn bij de ontwikkelaarsconferentie. Vorig jaar reisden de toen 15-jarige Midas Kwant en 18-jarige Peter Schreuder als Nederlandse afvaardiging naar WWDC. Ze slaagden erin om Tim Cook persoonlijk de hand te schudden. Om dit jaar kans te maken op een WWDC-uitnodiging van Apple moet je een app maken waaruit je programmeertalent blijkt.

Ook wil Apple weten wat je achtergrond en interesses zijn en bovendien moet je lid zijn van het iOS-ontwikkelaarsprogramma. Je hebt tot 2 mei de tijd om je aanvraag in te sturen. Val je buiten de boot, dan kun je altijd nog voor $1.599 zelf een kaartje kopen, maar volgens de ticketpagina van Apple moet je tussen de 13 en 17 jaar wel een ouder inschakelen om namens jou de inschrijving te regelen. Maar die had je waarschijnlijk toch al nodig om een creditcardbetaling te kunnen doen.

Meer info op de WWDC Students-pagina op de website van Apple. Hieronder de foto van Midas Kwant, Peter Schreuder en Tim Cook van WWDC 2012.

wwdc-students

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2013, 20:14
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen school, studenten, wwdc 2013

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.